Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania A intalneste pe England Counties. Vezi echipa pentru primul meci, de pe 5 iunie!

4 iunie 2018 NATIONALA

Romania A va disputa in aceasta luna doua meciuri de pregatire in compania englezilor de England Counties. Prima partida intre cele doua selectionate va avea loc marti, 5 iunie, de la ora 19:00, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti (in direct pe RugbyTv.ro), intrarea fiind libera. Pentru aceasta prima intalnire, staff-ul tehnic al Romaniei A a stabilit echipa care va intra in teren.

In Primul XV se afla 6 jucatori de la CSA Steaua, 4 de la Timisoara Saracens, 2 de la Dinamo, unul de la CSM Stiinta Baia Mare, unul de la CS Tomitanii si unul din Franta. Capitanul echipei este Adrian Motoc, iar vice-capitan este Tudor Boldor.

“A fost o saptamana buna de pregatire, o saptamana in care ne-am cunoscut toti si ne-am obisnuit unii cu altii. Suntem multi jucatori tineri, pentru unii aceasta a fost prima convocare la lotul mare de seniori, daca pot sa spun asa. Am incercat sa ne adaptam cat mai bine la noul sistem de joc pe care staff-ul tehnic ni l-a propus, sa ne obisnuim sa jucam in acest sistem. Cred ca in aceste zile de cand ne antrenam impreuna s-au facut progrese, cel putin eu asa simt, asa se vad lucrurile pe teren, ceea ce sper sa se observe si maine, in meci. Suntem o  echipa tanara, determinata, pregatita de un meci tare, pentru ca am vazut partida lor cu CSM-ul si sunt o echipa ce reflecta perfect stilul englezesc de joc. Am vorbit intre noi ca trebuie sa dam totul, sa ne jucam sansa, nu avem nimic de pierdut, suntem tineri si pentru toti, acesta este un inceput. Pentru mine e ceva nou sa ma aflu in postura de capitan de echipa, este o mare onoare si sper sa conduc echipa cat mai bine pe teren.  Ca obiectiv legat de meciul de maine este sa avem o evolutie cat mai buna, sa jucam ceea ce am exersat in antrenamente, sa dezvoltam sistemul de joc, sa unim echipa si mai ales, sa fim o echipa. Sunt foarte multe lucruri noi pe care le-am experimentat in saptamana de pregatire, suntem o echipa noua si toti stim ca este nevoie de timp si de meciuri cat mai multe ca sa ne legam”, a declarat Adi Motoc, capitanul Romaniei A.

Echipa Romaniei A:
1. Marius Lungu (CSA Steaua), 2. Tudor Butnariu (CSA Steaua), 3. Alexandru Gordas (CSA Steaua), 4. Adrian Motoc (C) (Racing 92), 5. Marius Iftimiciuc (Timisoara Saracens), 6. Vlad Neculau (Timisoara Saracens), 7. Marcel Rusu (CS Dinamo), 8. Damian Stratila (CSA Steaua), 9. Gabriel Rupanu (Timisoara Saracens), 10. Tudor Boldor (CSA Steaua), 11. Alexandru Porojan (CSA Steaua), 12. Ionut Balaban (CS Dinamo), 13. Stefan Cucos (Tomitanii), 14. Mihai Lamboiu (CSM Stiinta Baia Mare), 15. Marius Simionescu (Timisoara Saracens). REZERVE: 16. Adrian Tala (CS Tomitanii), 17. Iulian Hartig (CSM Bucuresti), 18. Silviu Suciu (CSM Stiinta Baia Mare), 19. Bogdan Doroftei (CSA Steaua), 20. Silviu Gradinaru (CS Dinamo), 21. Alexandru Afloare (CS Tomitanii), 22. Ovidiu Melniciuc (U Cluj), 23. George Oprea (CSM Stiinta Baia Mare), 24. Ionut Botezatu (CSM Stiinta Baia Mare), 25. Adrian Apostol (CSM Stiinta Baia Mare)

Staff tehnic: Thomas Lièvremont, Danut Dumbrava si Horea Himpea, Preparator fizic – Florin Tasca, Kinetoterapeut: Marius Todosi si Raul Colea, Manager: Iustin Ilioiu.

England Counties este o selectionata engleza formata din jucatori care evolueaza in County Championship (Campionatul Regiunilor) si in cel de-al treilea esalon valoric (National League 1) din Anglia. Aceasta a mai evoluat in Romania in 2015, cand a intalnit echipa CSM Bucuresti, pe care au invins-o cu 28-16 si Romania A, in fata careia s-a impus cu 28-20. In cadrul turneului din acest an in Romania, England Counties a invins vineri pe CSM Bucuresti cu 41-17.

 

5,917 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Alomat 4 iunie 2018 at 16:54

    England Counties au mai fost si in 2003 in Romania. Inainte de Cupa Mondiala. A fost un meci la Constanta cu Romania A si unul la Bucuresti cu Romania.

Leave A Response