Saturday 27th February 2021,
Federatia Romana de Rugby

“Bucuria copiilor”, un festival care a adus copiii din Iasi pe terenul de rugby

5 iunie 2018 RUGBY SCOLAR

Festivalul de rugby “BUCURIA COPIILOR” un eveniment care face parte din proiectul “RUGBY DE LA MIC LA MARE” a fost organizat pe Stadionul Tineretului de AJR IASI in colaborare cu CSS Unirea Iasi, Consiliul Judetean Iasi, Federatia Romana de Rugby si DJTS Iasi, cu scopul de a atrage copii la terenul de rugby.

S-au inscris in competitie echipele:
1. MICII CAMPIONI- Scoala gimnazială B. P. HASDEU, prof. Capraru Cristi Ionut
2. PUMELE – Scoala gimnazială I. SIMIONESCU, prof. Muntianu Vlad
3. STEJAREII – Scoala gimnazială B. P. HASDEU, prof. Petruta Martinas
4. VULTURII – Scoala gimnazială VÎNĂTORI, prof. Zaharia Mihaela
5. FULGERAȘII – Scoala gimnazială B. P. HASDEU, prof. Alexandra Cabulcă
6. CAMPIONII – Scoala gimnazială N. IORGA, prof. Luminita Constantin
7. GHINDELE – Scoala gimnazială CIUREA, prof. Nicoleta Ilie
8. BRĂTIENII – Scoala gimnazială GH. I BRĂTIANU, prof.LUNGU Cristina Lungu
9. CSS UNIREA IASI 2 echipe – prof. Gabi Popa

In cadrul festivalului au avut loc meciuri de rugby touch, meciuri intre parintii copiilor si profesorii de educatie fizica, dar si multe jocuri ale copilariei (trasul sforii, apara poarta, ratele si vanatorii etc.).

“A fost un festival minunat, organizat cu scopul de a forma o baza de selectie cat mai mare pentru rugby. Ne-am dorit sa aducem parintii la teren sa joace rugby si sa inteleaga frumusetea acestui joc, sa ne amintim de jocurile copilăriei, sa petrecem impreuna cu copii. Multumim tuturor persoanelor care ne-au ajutat in organizarea acestui festival au fost 113 copii fete si băieți, care la inceputul festivalului au avut parte de o surpriza, l-am avut invitat special pe domnul Liciu Lucian, un cunoscut instructor de zumba care a incalzit copii si parinții pe ritmuri muzicale. La finalul festivalului copii au primit cadouri din partea firmei Conduent, torturi fiind oferite tuturor echipelor din partea Cofetariei DOLCE FRESCO si alte premii din partea AJR Iasi, Kolos grup si a celorlalti colaboratori. Fotografiile au fost realizate de Dragos Pascaneanu, iar arbitrii care ne-au ajutat au fost Dragos Bargaoanu, Dimitriu Romica, Vacaru Mihai Lucian si Bisoc Marius. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit si au fost mereu alaturi de rugby-ul ieșean”, a declarat Gabriela Surmei-Balan, Director Regional de Dezvoltare Moldova Nord.

 

 

2,072 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response