England Counties termina neinvinsa turneul din Romania

Pe Stadionul National Arcul de Triumf s-a disputat cea de-a doua intalnire dintre Romania A si England Couties, dupa un joc mai echilibrat decat in precedenta partida victoria a revenit tot vizitatorilor, rezultat 31-20, in pauza avantajul acestora fiind de numai 14-12, pe fondul unei replici mult mai consistente a echipei noastre.

Ca si in prima disputa impotriva selectionatei England Counties, echipa noastra a intrat bine in joc si o actiune personala a lui Marius Simionescu a dat emotii defensive trandafirilor. Replica acestora insa avea sa aduca deschiderea scorului. Fundasul Grant Connon a patruns decisiv, eseul acestuia fiind transformat de Lawrence Rayner, atunci cand trecusera zece minute de la fluierul de start al partidei.

In continuare aspectul jocului a fost echilibrat iar loviturile de pedeapsa de care am beneficiat au fost concretizate in puncte. Mai intai Ovidiu Melniciuc a trimis balonul printre barele butului advers de la aproximativ 45 de metri, iar apoi Tudorel Bratu a redus diferenta, astfel ca in minutul 20 tabela de marcaj indica rezultatul de 7-6 in favoarea celor de la England Counties.

Pana la pauza avea sa vina a doua reusita a englezilor, o patrundere a lui Jack Gash a destabilizat defensiva noastra si venit la suport Jake Lloyd a finalizat, incercare transformata de Lawrence Rayner, Romania A punctand prin Tudorel Bratu din doua lovituri de pedeapsa, la cabine intrandu-se cu rezultatul: Romania A-England Counties 12-14.

Dupa relurare, simtind ca echipa noastra dispune o forta in plus fata de jocul anterior, englezii au preferat sa se distanteze prin Lawerence Rayner care a concretizat o lovitura de pedeapsa, apoi cu Joe Wrafter si Silviu Suciu eliminati temporar , ambii vazand cartonasul galben, Ovidiu Melniciuc a mai redus o data din ecartul trandafirilor.

De la jumatatea reprizei secunde initiativa a trecut de partea englezilor si aceasta perioada avea sa fie decisiva pentru stabilirea invingatoarei. Jack Gash, cu o actiune individuala si Ollie Hodgson au batut defensiva noastra, pentru ca inainte de final Adrian Motoc sa finalizeze efortul colectiv al inaintarii Romaniei A, cu un eseu care a fixat scorul patidei.

England Counties s-au impus in toate cele trei partide disputate in acest turneu din Romania, in timp ce pentru echipa noastra cu siguranta a fost o experienta importanta in vederea viitoarelor provocari.

 

Romania A-England Counties 20-31 (12-14)
Stadionul National Arcul de Triumf
Au marcat: Bratu-3lp, Melniciuc-2lp respectiv Connon-e, Lloyd-e, Gash-e, Hodgson-e, Rayner-4tr, lp
Cartonase galbene: Suciu respectiv Wrafter

Romania A: 1.Marius Lungu, 2.Alexandru Oancea, 3.Alexandru Gordas, 4.Adrian Motoc, 5.Marius Iftimiciuc, 6.Dorin Lazar, 7.Vlad Neculau, 8.Damian Stratila, 9.Tudorel Bratu, 10.Ovidiu Melniciuc, 11.Ionut Botezatu, 12.George Oprea, 13.Stefan Cucos, 14.Adrian Apostol, 15.Marius Simionescu
Rezerve: 16.Tudor Butnariu, 17.Iulian Hartig, 18.Silviu Suciu, 19.Bogdan nDoroftei, 20.Marcel Rusu, 21.Gabriel Rupanu, 22.Tudor Boldor, 23.Mihai Lamboiu

England Counties: 1.Joe Smart, 2.Billy Harding, 3.Karl Garside, 4.Joe Makin, 5.Liam Edwards, 6.Andy Hughes, 7.Joe Bercis, 8.Ollie Hodgson, 9.Jack Gash, 10.Lawrence Rayner, 11.Sam Baker, 12.Warren Seals, 13.Matt Hema, 14.Jake Lloyd, 15.Grant Connon
Rezerve: 16.Danny Maher, 17.Joe Wrafter, 18.Cam Zeiss, 19.Matt Lane, 20.Rob Conquest, 21.Tom Banks, 22.Jamie Broadley, 23.Sean Taylor.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile