Monday 25th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Mini Rugby-ul raspunde prezent la Sports Festival de la Cluj

13 iunie 2018 INTERN

La Cluj-Napoca, intre 14-17 iunie, va avea loc prima editie a Sports Festival, o actiune sportiva de amploare care se adreseaza tuturor iubitorilor de sport, indiferent de varsta. In dorinta de a populariza sportul cu balonul oval, la acest eveniment sportiv va fi prezent si minirugbyul prin cateva dintre echipele de copii ce participa la Campionatul Regional Transilvania.

Astfel, alaturi de minirugby se vor mai afla urmatoarele discipline sportive: baschet, caiac, ciclism,  escalada, fitness, fotbal, golf, handbal, kendama, oina, padel, petanque, rugby, sah, scrima, tenis, tenis de masa, tiroliana, volei, urmand a se desfasura si doua crossuri: crossul epilepsiei si cross training. Participarea la evenimentele sportive este gratuita, exceptie facand cateva jocuri de echipa unde se desfasoara mici campionate.

Toti iubitorii de sport sunt asteptati in zona Parcul Central – Parcul de Copii de langa Cluj Arena – Parcul Hotel Sport – Cluj Arena – Sala Polivalenta – Platou Sala Polivalenta – Parcul Iuliu Hatieganu – Winners.

„Rugbyul nu putea sa lipseasca de la un asemenea eveniment de amploare. Va fi reprezentat de grupele de minirugby de la U Cluj Napoca care vor anima zona arondata, sperand sa capteze multimea prezenta, alaturi de cativa componenti ai echipei de seniori”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

Astfel, sambata, 16 iunie, in cadrul Sports Festival se vor desfasura in Parcul Dr. I. Hatieganu meciuri de minirugby la care si-au anuntat prezenta echipele Ariesul Mihai Viteazul, CSM Campia Turzii, CS Florin Popovici Baia Mare si U Cluj Napoca. Acestora li se vor alatura si noi echipele formate, Speranta Jucu si ARC Soimii Turda.

La finalul evenimentului dotat cu trofeul „U mini rugby Sports Festival”, toti copiii vor primi diplome, medalii, cupe si cadouri surpriza din partea organizatorilor.

2,642 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response