Tuesday 14th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Cristian, in judetul Brasov, va avea loc un curs Rugby Ready

15 iunie 2018 INTERN

Luni, 18 iunie 2018, la Cristian, in judetul Brasov, in incinta Caminului Cultural Nr. 1, va avea loc un curs Rugby Ready, certificat World Rugby. Acesta se adreseaza profesorilor de educatie fizica si sport, antrenorilor de mini-rugby, dar si tuturor persoanelor interesate sa isi dezvolte cunostintele rugbystice. Cursul va fi sustinut de catre educatorul World Rugby, Florin Bonea.

Cursul va incepe la ora 10:00 si va consta atat intr-o parte teoretica, cat si intr-una practica. Pentru mai bune desfasurare a cursurilor, participantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

O componenta esentiala a cursului o reprezinta cunostintele acumulate inainte, prin metoda invatarii on-line. Persoanele care doresc sa participe la curs trebuie sa completeze testul on-line de auto-evaluare pentru incepatori:

https://passport.worldrugby.org/?page=beginners&language=ro

De asemenea, cei care doresc sa urmeze o cariera in antrenorat trebuie sa prezinte un plan de antrenament pe o saptamana.

Inscrierile se pot face la adresa de email boneaflorin@yahoo.es . Mai multe informatii puteti obtine contactandu-l pe Florin Bonea, telefon 0731 507 480.

1,143 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response