Thursday 21st January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania 7’s, pregatita pentru prima etapa a Women’s Sevens Trophy 2018!

22 iunie 2018 7's Women

Nationala de rugby 7 feminin a plecat astazi la Dnipro (Ucraina) pentru a participa la prima etapa a Campionatului European de 7’s, etapa ce va debuta sambata, 23 iunie. In urma stagiului ce a avut loc la Snagov, staff-ul tehnic a ales 12 jucatoare ce vor reprezenta Romania. Cele 12 jucatoare provin de la cele trei cluburi de senioare din Campionatul National de Sevens, cele mai multe, 7, provenind de la campioana nationala en-titre si liderul la zi al clasamentului, CS Politehnica Iasi.

“Va fi o deplasare foarte lunga, o parte din distanta o vom parcurge cu avionul, o parte cu autocarul, nu stim la ce ora vom ajunge acolo, speram doar sa ne putem recupera putin, sa reusim sa ne odihnim si sa facem in prima zi meciuri cat mai bune. Ne dorim sa castigam primele doua partide, ne asteptam la meciuri dificile, insa noi ne vom juca sansa pana la capat. Scheletul s-a facut in mare parte pe singura echipa care are romance in componenta si au raspuns si afirmativ convocarii, iar plusul sper sa fie adus de capitanul echipei, Emilia Vizitiu, care chiar daca acum evolueaza la Agronomia, a jucat foarte multi ani cu celelalte jucatoare la Iasi”, a declarat Alexandru Lupu, antrenorul echipei.

Lotul selectat pentru prima etapa a Women’s Sevens Trophy:
CS Politehnica Iasi: Alina Dinita, Georgiana Gabor, Gabriela Lepciuc, Ana Maria Sandu, Maria Atomi, Simona Rosca, Gabriela Neagu, Gabriela Buciumeanu
CSU Cluj: Madalina Radu, Adriana Budileanu, Madalina Cozma
CS Agronomia: Emilia Vizitiu
Staff: Alexandru Lupu – antrenor principal, Neculai Tarcan – antrenor secund, Andrei Diaconeasca – kinetoterapeut

Prima etapa a Campionatului European, Women 7’s Trophy va avea loc la Dnipro, in Ucraina, intre 23-24 iunie.
Echipe participante sunt impartite in trei grupe:
Grupa A: Suedia, Ungaria, Finlanda si Austria
Grupa B: Olanda, Cehia, Elvetia si Norvegia
Grupa C: Ucraina, Romania, Letonia si Israel

Romania va debuta in grupa pe 23 iunie, cu Letonia, ora 10:28 (ora Romaniei), dupa care va intalni Israel, ora 13:13 si Ucraina, ora 16:20.

2,037 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response