Friday 22nd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania 7’s se reuneste pentru a pregati participarea la etapa a doua a Women’s Sevens Trophy. Vezi lotul!

1 iulie 2018 7's Women

Nationala de rugby 7 feminin se reuneste pentru a pregati participarea la etapa a doua a Women’s Sevens Trophy, ce va avea loc intre 7-8 iulie la Szeged, in Ungaria. Cantonamentul va avea loc intre 2 si 6 iulie la Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, dupa care echipa va pleca direct spre Szeged. Reunirea lotului va avea loc luni, 2 iulie, ora 09:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby din Bd. Marasti, nr. 18-20.

Pentru acest stagiu, staff-ul tehnic a stabilit un numar de 16 jucatoare, cele mai multe provenind de la liderul la zi al Campionatului National de 7’s feminin si campioana en-titre, Politehnica Iasi. In prima etapa a Women’s Sevens Trophy de la Dnipro, Romania a terminat pe locul 4, dupa ce a pierdut meciul pentru bronz in fata Suediei cu 12-19.

“Pentru acest stagiu si aceasta a doua etapa vom avea jucatoarele care nu au putut fi selectionate din cauza ca aveau de sustinut examenul de bacalaureat. Vom incerca sa retusam acele lucuri care nu au mers cum trebuie in prima etapa de la Dnipro. Un lucru bun este ca practic echipa este facuta in jurul fetelor de la Politehnica Iasi care joaca de mult timp impreuna si se cunosc bine. Ca obiectiv, dorim sa jucam finala competitiei, pentru ca am vazut toti la Dnipro ca puteam mult mai mult si ca acele  cateva mici neatentii ne-au costat prezenta pe podium”, a declarat Alexandru Lupu, antrenorul si managerul Romaniei 7’s.

Lotul Romaniei pentru stagiul de la Izvorani:
Politehnica Iasi: Alina Dinita, Simona Rosca, Maria Atomi, Gabriela Buciumeanu, Georgiana Gabor, Ana Maria Sandu, Ioana Acatrinei, Loredana Juncanariu, Andreea Nechifor
CS Agronomia Bucuresti: Emilia Vizitiu si Ioana Pavaloaia
CSU Cluj: Adriana Budileanu, Madalina Cozma,
Nicoleta Pasalan, Gabriela Neagu, Madalina Radu*
*fara echipa 

Staff: Antrenori: Alexandru Lupu si Neculai Tarcan, Kineto: Andrei Diaconeasa, Manager: Alexandru Lupu

FOTO: Rugby Europe Facebook

 

2,089 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response