Monday 25th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Galati va avea loc un curs World Rugby level 1 pentru antrenori

19 iulie 2018 INTERN

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu World Rugby va organiza intre 25-26 iulie 2018, la Galati, un curs Level 1 certificat World Rugby pentru antrenori. Acesta va avea loc in sala de sedinta a Stadionului Municipal de Rugby Galati, de pe strada Ana Ipatescu nr.17-20, dupa urmatorul program 14:00-18:00 (25 iulie), 09:00-18:00 (26 iulie) .

Cursul este gratuit si se adreseaza in special jucatorilor activi din competitiile interne , antrenorilor absolventi de studii universitare de specialitate care doresc o specializare in rugby, antrenorilor cu specializarea rugby, dar si profesorilor de educatie fizica si sport din regiunea Moldova Sud . Cursul are o parte teoretica si una ppractica, obiectivul trasat fiind acela de dezvoltare a abilitatilor si formarea aptitudinilor teoretice si practice.

In cadrul cursului se va pune mult accentul pe partea practica, pe abilitatea fiecaruia de a intra cat mai bine in rolul de antrenor. Participantii vor fi pusi in scenarii de antrenament unde se va insista pe felul in care informatia este tramisa catre grupul de jucatori. De asemenea, o parte importanta a cursului va atinge problemele legate de securitatea jucatorului, prioritara pentru World Rugby.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze cateva teste on-line inainte de sosirea la curs:
1. http://rugbyready.worldrugby.org/index.php
2. https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO
3. cursantii sa prezinte un plan de antrenament pe o saptamana.

Lectorul cursului va fi educatorul certificat World Rugby, profesorul Marius Victor Secuianu.

Inscrierile se fac pe baza unui email de confirmare a participarii la adresa marius.secuianu@yahoo.com si trimiterea pana la momentului inceperii cursului a certificatelor World Rugby si a planului de antrenament, data limita fiind 24 iulie , ora 16:00.

Pentru o mai buna desfasurare a acestuia, participantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

La final, participantii care intrunesc competentele necesare corespunzatoare specificatiilor World Rugby vor primi diplome atestate World Rugby Level 1.

2,791 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response