Friday 23rd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

6 noi absolventi ai cursului Level 1 World Rugby pentru antrenori

27 iulie 2018 INTERN

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu World Rugby a organizat intre 25-26 iulie , la Galati un curs Level 1 certificat World Rugby pentru antrenori. Acesta a avut loc in sala de sedinta ( partea teoretica ) si pe terenul de joc ( partea practica ) a Stadionului Municipal de Rugby Galati, dupa urmatorul program 14:00-18:00 (25 iulie), 09:00-18:00 (26 iulie) Lectorul cursului a fost educatorul certificat World Rugby, profesor Marius Victor Secuianu.

Cursul a fost gratuit si s-a adresat in special jucatorilor activi din competitiile interne , antrenorilor absolventi de studii universitare de specialitate care doresc o specializare in rugby, antrenorilor cu specializarea rugby, dar si profesorilor de educatie fizica si sport. Cursul a combinat teoria cu practica, obiectivul trasat fiind acela de dezvoltare a abilitatilor si formarea aptitudinilor teoretice si practice.

In cadrul cursului organizat s-a pus accentul pe experienta de a fi antrenor. Cei 6 participanti ( 2 de la Buzau, 2 de la Galati si 2 de la Tecuci) au fost pusi in scenarii de antrenament practice si teoretice, insistandu-se mai ales pe calitatea livrarii catre grup a informatiei .

Cursul a fost impartit in 6 module:

MODULUL 1: CUNOSTIINTE DESPRE JOCUL DE RUGBY

MODULUL 2: TEHNICA INDIVIDUALA SI COLECTIVA

MODULUL 3: PLANIFICAREA L.A.S.

MODULUL 4: MANAGEMENTUL L.A.S.

MODULUL 5: JOC MODIFICAT – SRugby

MODULUL 6: EVALUARE

4,517 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response