Sunday 28th February 2021,
Federatia Romana de Rugby

Universitatea Ecologica s-a clasat pe pozitia a patra la Campionatul European Universitar rugby 7, editia 2018

28 iulie 2018 7's Men

Editia 2018 a Campionatului European Universitar de Rugby 7 a avut loc la Coimbra, in Portugalia, acolo unde Romania a fost reprezentata de Universitatea Ecologica, cea care in urma rezultatelor inregistrate s-a clasat pe pozitia a patra , repetand astfel calasarea din ierarhia finala a sezonului precedent.

Partidele s-au disputat de-a lungul a trei zile de competitie. In prima zi Universitatea Ecologica a intalnit echipele Institutului Tehnologic Karlsruhe, Universitatea Rennes 2 si Instittutul Tehnologic Aachen Rhine-Wetphalia. Echipa noastra a inregstrat doua succese, in disputele cu reprezentantele Germaniei si o infrangere in partida cu francezii din Rennes.

In ziua a doua, tot trei partide a disputat Universitatea Ecologica. Primul adeversar a fost Universitatea Coimbra in fata careia elevii lui Alexandru Lupu au condus cu 19-7 dar au fost egalati in ultimele secunde, apoi a urmat o infrangere cu Universitatea San Jose, dar si o victorie cu Universitatea Parma, italienii fiind pana in acel moment neinvinsi in competitie.

Ultima zi la Coimbra a insemnat doua partide. A fost o ultima disputa in faza grupelor cu un succes impotriva Universitatii Porto care ne-a asigurat prezenta in finala mica. Pentru medaliile de bronz ecologistii au reintalnit reprezentanta Spaniei, Universitatea San Jose si cu toate ca au condus, ibericii au intoros rezultatul adjudecandu-si pozitia a treia in ierahia finala a Campionatului European Univesitar.

Astfel Universitatea Ecologica a terminat pe pozitia a patra participarea la Campionatul European Univrsitar de Rugby 7, lotul prezent in competitie avand urmatoarea alcatuire:
Alexandru Tigla si Ionut Balaban (CSM Baia Mare), Daniel Boicu, Marius Chiriac si Raoul Paxaman (CNOPT), Alexandru Porojan (Steaua), Cosmin Iliuta si George Croitoru (CSM Bucuresti), Antonio Savu si Dan Carlescu (CS Dinamo), Ionut Coman (Tomitanii), Ionita Nistor (CS Stiinta Petrosani)
Staff: Alexandru Lupu, Manager: Stefan Acsinte, Sef delegatie Marius Ulareanu, Doctor:Cristi Staicu

Rezultate:
Universitatea Ecologica- Institututul Tehnologic Karlsruhe 45-0
Au marcat: Tigla-2e, Savu-e,2tr, Chiriac-e, Nistor-e, Balaban-e, Porojan-e, Paxaman-2tr, Croitoru-tr
Universitate Ecologica- Universitatea Rennes 2 0-27
Universitatea Ecologica- Instittutul Tehnologic Aachen Rhine-Wetphalia 28-7
Au marcat: Coman-e, Tigla-e,Savu-e,Porojan-e,Paxaman-2tr, Chiriac-tr
Universitatea Ecologica-Universitatea Coimbra 19-19
Au marcat: Iliuta-3e, Paxaman-2tr
Universitatea Ecologica-Universtatea San Jose 7-19
Au marcat: Chirac-e,Paxaman-tr
Universitatea Ecologica-Universitatea Parma 19-7
Au marcat: Porojan-2e,Iliuta-e,Paxaman-2tr
Universitatea Ecologica-Universitatea Porto 24-5
Au marcat: Croitoru-2e, Iliuta-e,tr, Carlescu-e,Paxaman-tr
Finala locurilor 3-4:
Universitatea Ecologica-Universitatea San Jose 7-14
Au marcat: Porojan-e, Paxaman-tr

FOTO: EUG Coimbra 2018 Facebook

2,579 total views, 2 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response