Thursday 22nd April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Doua meciuri de pregatire pentru Romania U20 in cantonamentul din luna august

29 iulie 2018 U20

Nationala de U20 a Romaniei se pregateste pentru participarea la World Rugby U20 Trophy, competitie ce va avea loc intre 28 august si 9 septembrie, la Bucuresti, pe Stadionul Arcul de Triumf si in cadrul careia Stejareii vor intalni in faza grupelor Namibia, Samoa si Hong Kong. 

Stejareii au facut pana acum doua cantonamente de pregatire, la Complexul National Sportiv Snagov, urmand sa intre intr-un nou stagiu, pe 1 august.

In cadrul acestuia, staff-ul tehnic a stabilit doua meciuri de pregatire, unul care va avea loc la Bucuresti, pe 3 august, cu CS Dinamo, pe Stadionul Arcul de Triumf, de la ora 17:00 si unul care va avea loc in Italia, la Parma, pe 10 august, contra unei selectionate a Academiei Nationale de rugby din Italia. 

“Am ales aceste meciuri de pregatire din mai multe motive: primul-  daca este sa privim structura echipei, am implementat un sistem nou fata de ceea ce a folosit pana acum Romania U20, in plus am facut schimbari semnificative in sistemul de atac. Apoi, al doilea motiv este acela ca desi facem in antrenamente scenarii de meci, este extrem de important ca acesti jucatori sa se gaseasca intr-un meci adevarat, sa joace si sa se familiarizeze cu aceste structuri noi pe care le-am adus, sa se obisnuiasca sa respecte noile cerinte de joc.Vreau sa le multumesc celor de la Dinamo ca au acceptat acest meci pentru ca stim ca toata lumea este in pregatire pentru sezonul care va incepe peste cateva saptamani, de aceea le suntem recunoscatori pentru acest lucru. Apoi meciul cu selectionata Italiei este practic un pas inainte pentru ca putem sa corectam ce a nu a mers cum trebuie in primul meci. Obiectivul legat de cele doua partide este comun. Dorim ca jucatorii sa se familiarizeze cu sistemul de joc, cu apararea, apoi noi, antrenorii, vom cauta anumite combinatii, vom incerca diversi jucatori, vom vedea cum relationeaza pe anumite posturi. Daca este sa ne intoarcem la primul stagiu, am pornit cu 44 de jucatori, acum am ajuns la 30 si din acestia doar 26 vor fi in lotul pentru World Rugby U20 Trophy. Aceste doua meciuri vor fi si o oportunitate buna pentru jucatori sa arate ce pot, sa arate ca isi doresc sa faca parte din acest grup final de 26 jucatori”, a declarat Danie de Villiers, antrenorul Romaniei U20.

 

Lotul Selectionatei Academiei Nationale Italiene de Rugby, stabilit de catre antrenorii Fabio Roselli, Andrea Moretti si Mattia Dolcetto:
Albert Eistein BATISTA (RUGBY ETRUSCHI LIVORNO 1995), Marco BUTTURINI (MODENA RUGBY 1965), Andrea CHIANUCCI (RUGBY CLUB I MEDICEI), Giacomo DA RE (MOGLIANO RUGBY), Matteo DRUDI (FRASCATI RUGBY CLUB 2015), Andrea FACCENNA (UNIONE RUGBY CAPITOLINA), Mirco FINOTTO (MOGLIANO RUGBY), Luca FRANCESCHETTO (RUGBY VICENZA), Alessandro FUSCO (RUGBY NAPOLI AFRAGOLA), Paolo GARBISI (MOGLIANO RUGBY), Tommaso GEMMA (RUGBY COLORNO 1975), Davide GOLDIN (RUGBY PETRARCA), Gianmarco LUCCHESI (LIONS AMARANTO), Michael MBA (RUGBY CASALE), Francesco MODENA (RUGBY ROVIGO DELTA), Federico MORI (RUGBY ETRUSCHI LIVORNO 1995), Matteo MOSCARDI (RUGBY ROVIGO DELTA), Matteo NOCERA (MODENA RUGBY 1965), Giamarco PIVA (ASD RUGBY PAESE), Alberto ROSSI (VALSUGANA RUGBY PADOVA), Davide RUGGERI (RUGBY COMO), Giovanni SCAGNOLARI (RUGBY PETRARCA), Nicolae Cristian STOIAN (RUGBY ANZIO CLUB), Niccolò TADDIA (RUGBY ROVIGO DELTA), Jacopo TRULLA (VALSUGANA RUGBY PADOVA), Andrea ZAMBONIN (RUGBY VICENZA)

Programul competitiei World Rugby U20 Trophy:
Marti, 28 august:
Samoa – Hong Kong, ora 13:00
Uruguay – Fiji, ora 15:00
Portugalia – Canada, ora 17:00
Namibia – Romania, ora 19:00

Sambata, 1 septembrie
Uruguay – Canada, ora 13:00
Namibia – Hong Kong, ora 15:00
Samoa – Romania, ora 17:00
Portugalia – Fiji, ora 19:00

Miercuri, 5 septembrie
Samoa – Namibia, ora 13:00
Fiji – Canada, ora 15:00
Portugalia – Uruguay, ora 17:00
Romania – Hong Kong, ora 19:00

Duminica, 9 septembrie
Locul 4 Grupa A – Locul 4 din Grupa B, ora 13:00
Locul 3 Grupa A – Locul 3 din Grupa B, ora 15:00
Locul 2 Grupa A – Locul 2 Grupa B, ora 17:00*
Locul 1 Grupa A – Locul 1 Grupa A, ora 19:00
*Romania va juca de la ora 17:00, cu exceptia cazului in care va fi prezenta in finala

4,427 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. Floare 1 august 2018 at 10:26

    DEMISIA petrache, groparul Stejarilor!

  2. Bulan 1 august 2018 at 22:03

    PETRACHE si restul gastii de impingatori de hartii, DEMISIA!

Leave A Response