Monday 30th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

Primul XV pentru meciul cu reprezentativa Canadei la World Rugby U20 Trophy!

8 septembrie 2018 U20

Nationala de U20 a Romaniei va intalni in ultimul meci la World Rugby U20 Trophy, meci pentru locurile 7-8, reprezentativa Canadei. Partida va avea loc duminica, pe 9 septembrie, ora 17:00, pe Stadionul Arcul de Triumf.

Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic a stabilit Primul XV, in care se regasesc 3 de la SCM Buzau, 2 de la U Cluj, 2 de la CSA Steaua, 2 de la Barlad si cate unul de la CSM Bucuresti, Timisoara Saracens, CT Dinicu Golescu, CS Olimpia, ACS Tomitanii si CSS 2 CNE Baia Mare.

Primul XV:
1. Valentin Matache (SCM Gloria Buzau), 2. Darius Plăcintar (U Cluj), 3. Rareș Straja (U Cluj), 4. Ștefan Iancu (CSM Bucuresti), 5. Andrei Pășălan (CSA Steaua), 6. Vlad Neculau (C) (Timisoara Saracens), 7. Radu Anton (RC Barlad), 8. Răzvan Belehuz (RC Barlad), 9. Emanuel Grigore (CT Dinicu Golescu), 10. Vlad Leică (SCM Gloria Buzau), 11. Alexandru Harasim (CSS 2 CNE Baia Mare), 12. Sebastian Sîrbu (ACS Tomitanii), 13. Cristian Bumbac (CS Olimpia) 14. Alexandru Crăciun (SCM Gloria Buzau), 15. Paul Popoaia  (CSS 2 CNE Baia Mare)

Rezerve:
16. Adrian Țală (CSM Stiinta Baia Mare), 17. Flavian Cuprian (ACS Tomitanii) 18. Laurențiu Nica (U Cluj), 19. Robert Murariu (SCM Gloria Buzau), 20. Dragoș Ser (CSM Bucuresti), 21. Andrei Homiuc (ACS Tomitanii), 22. Dănuț Jipa (CSA Steaua), 23. Cosmin Iliuță (CSM Bucuresti), 24. Iulian Negoescu (CS Dinamo)

Staff: Antrenor principal: Danie de Villiers, Antrenor secund: Marcel Mihalache, Antrenor aparare: Horatiu Bargaunas, Consultant: Daniel Carpo, Doctor: Vlad Ilie, Kinetoterapeut: Andrei Diaconeasa, Manager: Silvian Ionita

Programul ultimei zile la World Rugby U20 Trophy:
Duminica, 9 septembrie
Meciuri de clasament:
Locul 5-6
ora 13:00 Hong – Kong – Uruguay
Locul 3-4
ora 15:00 Namibia – Portugalia
Locul 7-8
ora 17:00 Romania – Canada
Locul 1-2
ora 19:00 Fiji – Samoa

3,131 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Dan Apostol 9 septembrie 2018 at 21:28

    Trist, foarte trist. Sa joci acasa si sa ‘castigi lingura de lemn’ este foarte trist. Si ce este mai trist decat faptul ca am fost ‘ciuca batailor’ este lipsa de viziune in teren si lipsa elementelor de baza la jucatorii nostri. Cand scapan unul la unul si eram placati am pierdut aproape tot timpul migea ‘inainte’. Asta face parte dei bagajul de baza nu poti progresa daca nu treci acest test. Jocul lent e din nou ceva de baza daca nu te misti in viteza nu poti sa treci la stadiul urmator de a ‘descuia’ aparari bine organizate. Sunt cei care spun ca antrenorii de la cluburi sunt de vina ca ei nu ii invata pe jucatorii elementele de baza, cand vin la lot antrenorul de la lot nu are timp sa ii invete elemente de baza. Dar antrenorul de la lot ar trebui sa calatoreasca tara in lung si in lat si sa ii vada pe toti jucatorii la antrenam: “asta nu e aceptabil” nu poti sa ii pregatesti asa. Intreba cineva pe aici cine face antrenamentele si selectia pentru meciul seniorilor cu Portugalia? Portarul de la stadion. Ar fi bine daca portarul de la stadion sau femeia de serviciu ar lua locul lui Petrache in fruntea federatiei cel putin ei ar avea calitati de conducere, viziune. Trebuie sa ai pielea groasa sa mai stai in functie dupa astfel de esecuri. Sa fim clari nu am fost invinsi, nu am fost batuti am fost umiliti, anihilati, nu am contat, am facut figuratie. Nu poti sa fii suporter si sa vezi o echipa jucand in felul asta. Niciunul dintre jucatori nu a demonstrat ca ar putea juca in nationala Romaniei. Iar ne apucam sa luam jucatori mercenari de pe alte meleaguri care nici documente in regula nu au? Cine mai crede inca in rugby-ul Romanesc trebuie sa ii scrie lui Petrache si la toate cluburile care inca mai exista in Romania si sa ceara schimbarea. Fara schimbare de indreptam spre lumea a treia a rugby-ului international. Meritam mai mult.

Leave A Response