Wednesday 23rd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Stagiu de pregatire si selectie pentru nationala de U18

19 septembrie 2018 U18

Intre 23-28 septembrie 2018 va avea loc la CSN Snagov un stagiu de pregatire in vederea continuarii selectiei nationale pentru Romania U18. Reunirea sportivilor convocati va avea loc duminica, 23 septembrie, ora 10:00, la sediul Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti nr. 18-20).

Pentru acest stagiu au fost convocati 35 de sportivi provenind de la 7 cluburi, astfel: 11 sportivi de la CS Cleopatra Mamaia, 9 sportivi de la CSM Bucuresti, 4 de la CSS Barlad, 3 de la CT Dinicu Golescu, 4 de la LPS Focsani, 3 de la CSS Baia Mare si unul de la CSM Baia Mare.

Pregatirea va fi asigurata de catre antrenorii Dragos Manea si Victor Bezuscu, antrenor coordonar fiind George Sava. “Este un stagiu de continuare a selectiei la aceasta categorie de varsta, dorim sa vedem nivelul la care se afla si capacitatile tehnico-tactice ale acestor tineri. Au fost convocati acum jucatorii care nu s-au putut prezenta din diferite motive, au fost accidentati, au avut examene, au fost plecati sau pur si simplu nu au fost observati de reprezentantii tehnici, la cele doua actiuni facute lunile trecute cu selectionatele regionale, actiuni care au avut ca scop alegerea celor mai buni jucatori din tara la aceasta categorie de varsta. Practic, in stagiul actual, jucatorii ne pot arata, demonstra ca au toate calitatile pentru a fi in lotul final de 40, 45 de jucatori, este o sansa pe care e normal sa o primeasca. In luna noiembrie vom avea ultimul stagiu din  acest an, in acesta urmand sa se regaseasca toti jucatorii care vor forma lotul cu care incepem pregatirea pentru competitiile de anul viitor”, a spus Sava. 

Lotul convocat pentru stagiul de la Snagov:
CSM Bucuresti: Alexandru Vara, Cosmin Tapu, Adrian Ludosan, Andrei Danila, Andrei Dospina, Alexandru Filip, Robert Constantin, Catalin Marin, Silviu Petre
CS Cleopatra Mamaia: Andrei Batcu, Paul Ciceu, Emil Cotici, Sorin Pandichi, Mihai Barbu, Constantin Ionica, Sebastian Veru, Alexandru Borza, Arthur Cojoc, Stefan Vlad, Alexandru Calin
CSS Barlad: Andrei Irimia, Iustin Gaina, Ionut Dascalu, Marian Manole
CT Dinicu Golescu: Gabriel Munteanu, Gabriel Ene, Augustin Chirita
LPS Focsani: Alin Olaru, Alin Berbece, Adrian Tusluc, Ionut Pantea
CSS 2 CNE Baia Mare: Sergiu Pop, Denis Lupu, Emil Bertalan
CSM Baia Mare: Daniel Coman

5,677 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Nick 20 septembrie 2018 at 10:44

    Good work! Keep going!

    Let’s play rugby!

Leave A Response