Tuesday 24th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

“Cupa micilor stejarei” va avea loc vineri, 19 octombrie, la Dragu

17 octombrie 2018 RUGBY SCOLAR

Scoala gimnaziala nr.1 Dragu din judetul Salaj in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby, Primaria Dragu si ISJ Salaj, organizeaza vineri, 19 octombrie 2018, cea de-a treia editie a “Cupei micilor stejarei” la rugby-tag. Competitia este dedicata elevilor din ciclul gimnazial si va avea loc pe stadionul din comuna Dragu, meciurile fiind programate sa inceapa la ora 13:00.

La acest turneu vor participa echipe reprezentative de rugby-tag din judetele Bihor, Cluj, Maramures si Salaj. La finalul competitiei, vor avea loc si meciuri de mini-rugby.

“Ne bucuram ca aceasta competitie are continuitate si de faptul ca ne putem intalni ca sa facem miscare si sa venim astfel in sprijinul celor care isi manifesta interesul pentru acest sport. “Rugby la sate” nu este doar un deziderat, este o realitate. Speram sa gasim printre participanti si acei copii care sa faca in viitorul apropiat pasul spre echipele de minirugby si juniori din zona.  Va asteptam cu drag la Dragu, rasplata efortului depus de fiecare participant va fi la final pe masura asteptarilor, pentru ca am pregatit multe surprize.”, a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania Nord.

Prima editie a “Cupei micilor stejari” a fost castigata de Scoala Gimnaziala nr. 1 Dragu, iar anul trecut s-a impus echipa Scolii Gimnaziale Buciumi, la fiecare dintre cele doua editii luand parte sase echipe.

2,566 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response