Monday 08th March 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania A pentru meciul cu Kenya. Vezi Primul XV!

2 noiembrie 2018 NATIONALA

Romania A, a doua reprezentativa a Romaniei, va intalni sambata, 3 noiembrie, intr-un meci de pregatire Kenya. Partida va avea loc pe Stadionul de Rugby din Complexul Sportiv Ghencea cu incepere de la ora 14:00 si va fi transmisa in direct pe Telekom Sport 2. Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic al echipei format din Thomas Lièvremont, Danie de Villiers si Danut Dumbrava, a stabilit Primul XV care va intra in teren.

Capitanul Romaniei A pentru acesta partida va fi taloneurul Eugen Capatana.

In ce priveste componenta Primului XV, 6 jucatori provin de la Timisoara Saracens, 5 de la CSA Steaua  2 de la CSM Stiinta Baia Mare, 2 de la CSM Bucuresti, iar 6 dintre jucatorii care se vor afla pe teren din primul minut de joc sunt U23: Marius Iftimiciuc, Cristian Chirica, Damian Stratila, Vladut Popa, Vladut Zaharia si Ionel Melinte.

“Kenya este un adversar pe care nu-l cunoastem, am vazut un meci de-al lor, insa consider ca este mult mai important sa ne concentram pe ceea ce dorim noi sa jucam. Stim ca ei nu poseda o organizare foarte buna a jocului, dar putem spune asta si despre noi pentru ca suntem la inceput de drum, cu un grup nou, cu un sistem nou. Trebuie sa ne concentram pe ceea ce avem noi de facut pentru ca acest meci ne va ajuta sa il pregatim pe cel de saptamana viitoare, un meci extrem de important, cu Portugalia. Este o repetitie generala pentru acea partida, vom incerca anumite scheme, iar cu entuzismul pe care jucatorii l-au aratat la fiecare antrenament, sunt convins ca va fi o intalnire interesanta”, a declarat Thomas Lièvremont, antrenorul principal al Romaniei.

Primul XV Romania A:
1. Constantin Pristaviță (CSM Stiinta Baia Mare), 2. Eugen Căpățână (C)(Timisoara Saracens), 3. Alexandru Gordaș (CSM Bucuresti), 4. Marius Iftimiciuc (Timisoara Saracens), 5. Marian Drenceanu (Timisoara Saracens), 6. Adrian Ion (CSM Bucuresti), 7. Cristi Chirica (CSM Stiinta Baia Mare), 8. Damian Strătilă (CSA Steaua), 9. Florin Surugiu (CSA Steaua), 10. Daniel Plai (CSA Steaua), 11. Ionuț Dumitru (CSA Steaua), 12. Vlăduț Popa (Timisoara Saracens),13. Cătălin Fercu (Timisoara Saracens), 14. Vlăduț Zaharia (Timisoara Saracens), 15. Ionel Melinte (CSA Steaua)

Rezerve: 16. Andrei Rădoi (Timisoara Saracens), 17. Florin Bărdașu (CSM Bucuresti), 18. Alexandru Savin (CSM Bucuresti), 19. Laurențiu Nica (U Cluj), 20. Vasile Bălan (CSM Bucuresti), 21. Ionuț Mureșan (Timisoara Saracens), 22. Dumani Mtya (CSM Stiinta Baia Mare), 23. Kuselo Moyake (CSA Steaua), 24. Valentin Calafeteanu (CSM Bucuresti), 25. Tudorel Bratu (CSM Bucuresti), 26. Tudor Boldor (CSA Steaua), 27. Alexandru Bucur (CSM Stiinta Baia Mare) 28. Robert Neagu (CSA Steaua)

In ceea ce-i priveste pe adversarii de maine, Kenya se afla pe pozitia a 28-a in clasamentul mondial World Rugby si pana in prezent are in palmares doar patru intalniri cu natiuni din Europa: Portugalia, Spania, Germania si Rusia. In 2015, kenyenii au intalnit la Nairobi, Portuglia si Spania in fata carora s-au impus cu 41-15, respectiv 36-27, apoi anul trecut au cedat la limita, 30-29 in fata Germaniei pentru ca la turneul din Hong Kong sa piarda si impotriva Rusiei, un scor mai categoric, 31-10.

4,186 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response