Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Doua competitii pentru copii vor avea loc la Baia Mare, inaintea meciului Stejarilor

7 noiembrie 2018 MINI-RUGBY

Nationala de rugby a Romaniei revine dupa 29 de ani pentru un meci oficial la Baia Mare, sambata, 10 noiembrie, Stejarii urmand sa intalneasca in play-off-ul Rugby Europe, Portugalia. Partida va avea loc de la ora 14:00, pe Arena Zimbrilor si va fi transmisa in direct pe Telekom Sport.

Pentru a marca acest eveniment, Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord din cadrul Federatiei Romane de Rugby, organizeaza doua competitii, una de rugby-tag si una de mini-rugby, la finalul acestora copiii fiind invitati sa-si urmareasca idolii pe Arena Zimbrilor.

Primul eveniment va avea loc vineri, 9 noiembrie, incepand cu ora 10:00, pe Stadionul Phoenix, unde se desfasura editia a IV-a a competitiei de rugby-tag ”Mugurii maramureseni in Centenarul Marii Uniri”, intrecere la care au confirmat prezenta pana acum 8 reprezentative scolare din intregul judet.

Sambata 10 noiembrie, in ziua meciului, incepand cu ora 9:00, tot pe Stadionul Phoenix, va avea loc etapa a II-a din cadrul Campionatului Regional de Mini Rugby Transilvania Nord la care vor fi prezente 10 cluburi cu 21 de echipe la cele 4 categorii de varsta, U8, U10, U12 si U14.

“Speram intr-un regal rugbystic de calitate incepand cu cei mici si terminand cu Stejarii Romaniei. Incercam sa readucem copiii atat pe teren, cat si in tribune constienti fiind de faptul ca, in viitorul apropiat ei sunt cei care vor trebui sa duca stafeta mai departe. Am schimbat programul competitiilor din mers, pentru a profita de oportunitatea ivita si de a fi prezenti si in tribuna, alaturi de echipa Romaniei, urandu-le bafta de pe acum”, a declarat Gheorghe Sabau, Director Departament Dezvoltare Transilvania Nord

2,121 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response