Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

La Barlad va avea loc pe 17 decembrie un curs pentru antrenori si unul pentru preparatori fizici, ambele certificate World Rugby

5 decembrie 2018 INTERN

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu World Rugby va organiza pe 17 decembrie, la Barlad, un curs Level 1 pentru antrenori si unul pentru preparatori fizici, pentru a veni astfel in sprijinul cluburilor de copii si juniori din zona Moldova. Cele doua cursuri sunt gratuite si vor avea loc in sala de conferinte a Hotelului CSS Barlad, incepand cu ora 11:00.

Cursurile se adreseaza in special antrenorilor de minirugby si de juniori, dar si celor ce doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte despre principiile jocului de rugby si antrenarea lor, despre o pregatire fizica eficienta si etapele planificarii acesteia in functie de momentul competitiei.

Cursul este bazat pe educatie non-formala, este dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor teoretice si practice. De aceea, pentru o mai buna desfasurare a partii practice, cursantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze cateva teste on-line inainte de sosirea la curs:
1. http://rugbyready.worldrugby.org/index.php
2. https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO

Lectori vor fi traineri certificati World Rugby, Florin Tasca – World Rugby Strength & Conditioning, Marius Secuianu si Ciprian Popa – educatori World Rugby Coaching.

Inscrierile se fac la adresa de email marius.secuianu@yahoo.com sau cippopa2002@yahoo.com, data limita a inscrierii fiind 13 decembrie, ora 16:00. De asemenea, cei care doresc sa participe trebuie sa trimita pana la momentul inceperii cursurilor certificatele World Rugby de absolvire a celor doua module mai sus mentionate.

Locurile sunt limitate si inscrierea se efectueaza in ordinea trimiterii mailurilor de confirmare a participarii.

La final, cursantii care intrunesc competentele necesare corespunzatoare specificatiilor World Rugby vor primi diplome atestate World Rugby Level 1 – Strengh& Conditioning si Coaching.

2,651 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response