Thursday 24th September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Denuntarea unilaterala a contractelor lui Thomas Lièvremont si Olivier Rieg ca urmare a deciziei Biroului Federal al FRR

7 decembrie 2018 First XV

In cadrul sedintei de pe 5 decembrie, care a avut loc la Bucuresti, membrii Biroului Federal al Federatiei Romane de Rugby au decis in unanimitate denuntarea unilaterala a contractului antrenorului principal al nationalei de seniori a Romaniei, Thomas Lièvremont si a contractului antrenorului responsabil cu pregatirea fizica, Olivier Rieg. Motivul acestei decizii este nerespectarea mai multor clauze contractuale, fapt care a generat neindeplinirea obiectivelor de performanta stabilite de comun acord de World Rugby si Federatia Romana de Rugby si asumate de cei doi antrenori.

In urma analizarii rapoartelor pregatite de toti membrii staff-ului echipei nationale si in contextul rezultatelor obtinute in partidele internationale din luna noiembrie, membrii Biroului Federal au decis in unanimitate rezilierea celor doua contracte, la sedinta in care a fost luata hotararea fiind prezent si consultantul World Rugby pentru proiectul de Inalta Performanta Tier 2, Richie Dixon.

Au fost incepute deja de catre forul mondial si Federatia Romana de Rugby demersurile in vederea identificarii celor mai potrivite persoane care sa ii pregateasca pe Stejari in viitoarea campanie din cadrul Rugby Europe International Championship, care va debuta la inceputul lui 2019.

In luna noiembrie Romania a sustinut trei meciuri, in care a inregistrat o victorie si doua infrangeri. In prima intalnire Romania a invins Portugalia cu 36-6, aceasta victorie mentinandu-i pe Stejari in primul esalon al Rugby Europe International Championship. Celelalte doua meciuri, partide test World Rugby, au fost pierdute de Stejari cu 31-5, in fata echipei Statelor Unite ale Americii si cu 27-20, in fata Uruguayului.

5,335 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

10 Comments

 1. dans 7 decembrie 2018 at 15:53

  ..Really!… did you guys worked this out after 3 games?!…
  Oare cind Biroul Federal FRR isi va investiga proprie performanta?…Doar atunci ve-ti avea un gram de credibilitate…!…Pina atunci, din pacate va afundati mai adinc in …noroi..:(

 2. Bulan 7 decembrie 2018 at 21:08

  Va bateti joc de oamenii care chiar doresc si au capacitatea de a face performanta. In loc sa va dati voi toti impingatorii de hartii demisia, gasiti alti vinovati pentru propria voastra incompetenta. Rusine!

 3. Dan Apostol 8 decembrie 2018 at 0:17

  Da lu’ Petrache de la pompe funebre cand ii reziliaza contractul.

 4. Dan Apostol 8 decembrie 2018 at 0:17

  Da lu’ Petrache cand ii reziliaza contractul.

 5. frankie 8 decembrie 2018 at 9:28

  Hello, Hello,
  Is there anybody in there?
  Just nod if you can hear me
  Is there anyone home?
  Come on
  Now
  I hear you’re feeling down
  I can ease your pain
  Get you on your feet again
  Relax
  I’ll need some information first
  Just the basic facts
  Can you show me where it hurts?

  Cine poate rsapunde astea Nea Petrache?

  Ce draq de tzara a ajuns Romanica?I
  Ni s-a luat si ultima placere.
  De a cinta imnul Romaniei in lume.

  Ce departe pare Sidney 2000.

 6. manix 8 decembrie 2018 at 12:56

  Baaah, nulitatilor!!! Nu va e rusine??? Petrache, ai furat si facut de ras Romania la Olimpiada, ai furat tot ce se putea de la CSM, pana te-au prins si dat afara, ai ratat si distrus munca sportivilor care au reusit calificarea la Cupa Mondiala din Japonia, mai poti???

 7. old rugby 8 decembrie 2018 at 15:01

  credeti.ma ca nici unul din ei .(biroul federal)nu stie ce inseamna performanta,Bors poate( dar character slab ) sa l intrebati ce sarcini are in federatie …ii duce ziarele lui petrache,. cine e antrenor federal? cine e copaci,popa ciprian ,manolache.matei.mai face o smecherie un campionat .o afacere .Cand batem Franta dl presedinte ca ne-ai promis din 2009 ?ne trezim acum ca nu mai avem junior, aducem din Tonga? Felicitariiiii>..

 8. Dan Apostol 8 decembrie 2018 at 15:36

  “Au fost incepute deja de catre forul mondial si Federatia Romana de Rugby demersurile in vederea identificarii celor mai potrivite persoane care sa ii pregateasca pe Stejari in viitoarea campanie din cadrul Rugby Europe International Championship, care va debuta la inceputul lui 2019.”
  ———————————
  Nu vine nimeni de valoare din afara tot mai bine sa pui pe cineva din interior. Loturile de juniori sunt la pamant nu produc nimic de valoare; trebuie dat foc la federatie si recladit de la zero.

 9. Razvan 9 decembrie 2018 at 23:57

  Oare pana unde va duce incompetenta si nesimtirea actualei conduceri a FRR? Chiar ma intreb!

Leave A Response