Tuesday 04th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

UPDATE Romania U20, invinsa de Spania U20, intr-un meci de pregatire

7 decembrie 2018 U20

UPDATE Nationala de U20 a Romaniei a fost invinsa sambata, 8 decembrie, la Zaragoza, intr-un meci de pregatire de catre Spania U20 cu 70-6 (30-6). 

 

Nationala de U20 a Romaniei va intalni sambata, 8 decembrie, intr-un meci de pregatire, la Zaragoza, pe Stadionul CDM David Canada, de la ora 18:30 (ora Romaniei), Spania U20. Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic al Romaniei U20, format din Horea Himpea, antrenor principal, Marcel Mihalache – antrenor inaintare si Viliami Moala – antrenor treisferturi, a stabilit echipa care va intra in teren.  Capitanul Stejareilor va fi jucatorul de linia a treia, Dragos Ser (19 ani, 1,88m si 102 kg).

“Este un meci bun de pregatire pentru noi, un meci in care dorim sa dam minute de joc tuturor jucatorilor pentru ca am cazut de acord cu adversarii nostri sa folosim atat noi, cat si ei, toti jucatorii pe care ii avem in lot. A fost o saptamana grea pentru noi pentru ca pregatirea fizica si sala am facut-o la Snagov, iar antrenamentele pe terenul sintetic de la Izvorani, singurul pe care ne-am putut antrena, de altfel, din cauza conditiilor meteo. Am reusit totusi sa facem ceea ce ne-am propus si speram ca maine baietii sa faca un meci bun. Vom incerca diferite formule de joc,  e foarte important sa vedem cum reactioneaza jucatorii in situatiile cu multa presiune, in care au de luat decizii rapide, care sa ajute echipa”, a declarat Horea Himpea, antrenorul principal al Romaniei U20.

Echipa Romaniei:
1. Valentin Matache (SCM Buzau), 2. Darius Placintar (U Cluj), 3. Florian Ciocoiu (CT Dinicu Golescu/ACS Tomitanii), 4. Ionut Donici (CT Dinicu Golescu), 5. Iulian Buturuga (CT Dinicu Golescu/CSA Steaua), 6. Marius Ferariu (CSS 2 Baia Mare), 7. Dragos Ser (CSM Bucuresti), 8. Razvan Belehuz (RC Barlad), 9. Emanuel Grigore (ACS Tomitanii). 10. Danut Jipa (CT Dinicu Golescu), 11. Darius Vulturar (CSS 2 Baia Mare), 12. Cristian Bumbac (CSA Steaua), 13 Vlad Leica (SCM Buzau), 14. Laurentiu Pocovnicu (ACS Tomitanii), 15. Paul Popoaia (CSS 2 Baia Mare)
Rezerve: 16.Ionut Virag (CT Dinicu Golescu), 17. Mugurel Costea (RC Barlad), 18. Flavian Cuprian (ACS Tomitanii), 19. Alin Toma (CSS 2 Baia Mare), 20. George Rarinca (RC Barlad), 21. Constantin Ivanciu (CT Dinicu Golescu) 22. Catalin Tudorache (CT Dinicu Golescu), 23. Alexandru Harasim (CSS 2 Baia Mare), 24. Rares Ciudin (CT Dinicu Golescu/CSA Steaua), 25. Bogdan Moraru (CT Dinicu Golescu), 26. Claudiu Grad (U Cluj)

Staff: Horea Himpea- antrenor principal, Marcel Mihalache – antrenori inaintare, Viliami Moala – antrenor treisferturi, Alin Grigoras – kinetoterapeut, Mihai Lazar – manager

Partida dintre Romania U20 si Spania U20 poate fi urmarita aici:

5,400 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

3 Comments

 1. Dan Apostol 9 decembrie 2018 at 10:51

  Jale mare la juniori. Sa pierzi la Spania cu scor de maidan e dureros. Ce sa mai vorbim ca ne-a batut Olanda. Rugbyul romanesc nu mai produce nimic. Aici e nevoie de antrenori; degeaba aduci mercenari din Tonga si Samoa si jucatori (si antrenori) de mana a saptea din Africa de Sud fara juniori de valoare rugbyul romanesc va dispare. Cu situatia juniorilor trebuia Biroul Federal al FRR sa inceapa analiza. Si bineinteles competenta actualei conduceri si a presedintelui FRR. Este clar ca Petrache este depasit de situatie. Toata perioada lui Petrache la conducere a fost un dezastru – stadionele sunt mai goale ca orican, rezultatele cele mai slabe din istorie, nimic nu mai merge.

 2. Floare 10 decembrie 2018 at 10:16

  Citeam la sfârsitul lui noiembrie pe gsp cä Tissot a intrat în parteneriat cu frr (promoveazä aceleasi valori, etc), si cä au lansat un ceas editie specialä pentru Stejari:
  „Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby: „Mă bucur să fiu martorul unui parteneriat atât de important și voi purta cu mândrie unul dintre cele 500 de cronografe Tissot produse special pentru curajoasa noastră echipă națională. Sunt sigur că asistăm la nașterea unui parteneriat de lungă durată.”
  Cu astea rämânem, 500 ceasuri Tissot si o victorie conta Keniei. S-a dus rugbyul românesc. Mersi petrache, lua-te-ar…

 3. marinionesco 11 decembrie 2018 at 7:52

  suntem jalnici, cu ANA (MANAGER ) de la magazie si nico…… de la magazin au plecat cei de la U20 in SPANIA la o suse care nustiu cui ii trebuia……… CE COMPETITIE PREGATEAM ??????? am fost sa le dam apa la moara Spaniolilor!!!!!!!! Oare cine conduce federatia sau ce are in CAP eu personal nu am raspuns.

Leave A Response