Friday 16th August 2019,
Federatia Romana de Rugby

Pe 19 decembrie va avea loc la Bucuresti un curs Level 1, World Rugby pentru preparatori fizici

10 decembrie 2018 INTERN

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu World Rugby va organiza pe 19 decembrie, la Bucuresti, un curs Level 1 pentru preparatori fizici, pentru a veni astfel in sprijinul cluburilor de copii si juniori din zona Muntenia. Cursul, care dureaza o zi, este gratuit si va avea loc in sala de conferinte din sediul Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti, nr. 18-20, sector 1), incepand cu ora 10:00.

Cursul se adreseaza in special antrenorilor si preparatorilor fizici cu un nivel minim de cunostinte in ceea ce priveste pregatirea fizica a sportivilor. Cursrul este bazat pe educatie non-formala, este dinamic, interactiv si isi propune o abordare complexa in ceea ce priveste notiunile de pregatire fizica, prezentarea felului in care se pregatesc eficient antrenamentele, periodizarea pregatirii. Pentru o mai buna desfasurare a partii practice, cursantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze un test on-line inainte de sosirea la curs:

 http://rugbyready.worldrugby.org/index.php

Lector va fi Florin Tasca, educator certificat World Rugby Strength & Conditioning, 

Inscrierile se fac la adresa de email cristi.almas@yahoo.ro, data limita a inscrierii fiind 17 decembrie, ora 16:00. De asemenea, cei care doresc sa participe trebuie sa trimita pana la momentul inceperii cursurilor certificatul World Rugby de absolvire a testului mai sus mentionat.

Locurile sunt limitate si inscrierea se efectueaza in ordinea trimiterii mailurilor de confirmare a participarii.

La final, cursantii care intrunesc competentele necesare corespunzatoare specificatiilor World Rugby vor primi diplome atestate World Rugby Level 1 – Strengh& Conditioning.

1,082 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response