Monday 18th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Romania va juca la Cluj si la Botosani in Rugby Europe International Championship 2019

24 decembrie 2018 NATIONALA

Debutul anului 2019 inseamna pentru nationala de rugby a Romaniei si startul in principala competitie a sezonului, Rugby Europe International Championship (REIC). In aceasta editie a REIC, Romania va disputa trei meciuri pe teren propriu si doua in deplasare, la Madrid si Bruxelles.

Astazi, Federatia Romana de Rugby a primit confirmarea din partea oficialilor arenelor unde urmeaza sa se dispute meciurile Stejarilor. Astfel, Romania va disputa la Cluj, pe Cluj Arena, meciul impotriva Georgiei de pe 9 februarie si la Botosani, pe Stadionul Municipal, meciurile cu Germania si Rusia, de pe 16 februarie, respectiv 9 martie. Ora de incepere a partidelor este 14:00.

Sezonul 2019 al REIC va incepe pe 9 februarie, cand Stejarii vor infrunta detinatoarea trofeului, Georgia, cele doua echipe intalnindu-se in premiera pe Cluj Arena. Romania a mai jucat pe acest stadion si in sezonul 2018 al REIC, cand a intalnit Germania (85-6) si Rusia (25-15).

Apoi nationala de rugby va reveni la Botosani, dupa 8 ani. Ultimul meci de rugby international jucat acolo, pe Stadionul Municipal, a fost in iunie 2010. Este vorba de partida din prima faza a recalificarilor la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda 2011, cand Stejarii s-au impus in fata Ucrainei cu 61-7.

Federatia Romana de Rugby multumeste pentru sprijinul si sustinerea acordata in gazduirea acestor partide Consiliului Judetean Cluj-Napoca si Primariei Municipiului Botosani.
|

Meciurile Romaniei in Rugby Europe Championship 2019
9 februarie, Cluj (Cluj Arena)
Romania – Georgia

16 februarie – Botosani (Stadionul Municipal)
Romania – Germania

3 martie – Madrid
Spania – Romania

9 martie – Botosani (Stadionul Municipal)
Romania – Rusia

17 martie – Bruxelles
Belgia- Romania

1,660 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Alex 10 ianuarie 2019 at 13:13

    Salutare!

    Oare la Timisoara nu reusiti sa ajungeti niciodata? Cineva/ceva ce va opreste? Macar cu Germania puteati veni aici, tinand cont de istoria cu minoritatea germana de aici, v-ati dus pana la Botosani, probabil sa obositi nationala germana! :)))

    Mult succes si speram sa vedem odata si la tm nationala!

Leave A Response