Wednesday 27th May 2020,
Federatia Romana de Rugby

Curs de Level 2 Rugby Europe/World Rugby pentru antrenori la Bucuresti, intre 21-24 ianuarie

9 ianuarie 2019 INTERN

Rugby Europe in colaborare cu World Rugby si Federatia Romana de Rugby va organiza la Bucuresti, un curs de perfectionare a antrenorilor, Level 2. Acesta va avea loc intre 21-24 ianuarie, in sala de conferinte a Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti nr. 18-20) si se adreseaza antrenorilor certificati Level 1.

Cursurile vor fi sustinute de catre educatorii World Rugby: Johnathan Flynn, Gael Mouysset si Diego Sacca. Acestea  vor  avea atat o parte teoretica, cat si una practica.

De-a lungul celor patru zile antrenorii isi vor aprofunda cunostintele legate, printre altele, de „Principiile atacului”, „Principiile apararii”, „Identificarea punctelor slabe si puternice ale echipei”, „Dezvoltarea pe termen lung a jucatorului”, „Dezvoltarea propriului stil de antrenament”, „Planificarea unui antrenament”, „Procesul de selectie”, etc.

Cei care doresc sa se participe la acest curs trebuie sa indeplinesca urmatoarele cerinte:
-sa aiba un certificat de absolvire a Level 1, acreditat World Rugby/ Rugby Europe
– sa aiba cursurile de „Rugby Ready”, „Introducere in antrenorat”, „Analiza factori cheie”, „Analiza roluri functionale”, „Antrenorat Copii” de aici
– sa se exprime fluent in engleza sau/si franceza
– sa parcurga toate etapele unui astfel de curs, inclusiv documentele specifice

Cursurile sunt gratuite, serviciile de cazare si masa fiind asigurate integral de Rugby Europe.

Daca indepliniti conditiile enumerate mai sus si doriti sa participati la acest curs puteti trimite cv-ul la adresa de email tehnic@frr.ro pana luni, 14 ianuarie, ora 20:00. Fiind un curs international, numarul de locuri este limitat.

601 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response