Tuesday 22nd September 2020,
Federatia Romana de Rugby

Curs de Level 3 Rugby Europe/World Rugby pentru antrenori la Malaga, intre 20-22 februarie

22 ianuarie 2019 INTERN

Rugby Europe in colaborare cu World Rugby continua seria actiunilor de perfectionare a antrenorilor si va organiza in acest sens un curs Level 3, certificat World Rugby/Rugby Europe. Acesta va avea loc intre 20-22 februarie 2019 la Malaga (Spania) si adreseaza antrenorilor care detin Level 2. Cursurile vor fi sustinute de catre educatori World Rugby si vor avea atat o parte teoretica, cat si una practica. La aceste cursuri pot participa si doi antrenori din partea Federatiei Romane de Rugby. 

De-a lungul celor trei zile antrenorii participanti isi vor aprofunda cunostintele legate, printre altele, de “Pregatirea unui plan de joc in functie de analiza jocului adversarului”, “Apararea”, “Atacul”, “Periodizarea unui sezon competitional”, “Identificarea momentelor critice intr-un meci”, “Identificarea si aplicarea celor mai bune tactici de joc”, “Evaluarea jucatorilor si procesul de selectie”, etc.

Antrenorii din Romania ce doresc sa se inscrie pot trimite cv-urile pana la data de 29 ianuarie, pe adresa de email tehnic@frr.ro. Intre 30-31 ianuarie la Bucuresti va avea loc evaluarea dosarelor celor care au aplicat, urmata de interviuri cu acestia.

Cei care doresc sa se participe la acest curs trebuie sa indeplinesca urmatoarele cerinte:
-sa aiba un certificat de absolvire a Level 2, acreditat World Rugby/ Rugby Europe
– sa se exprime fluent in engleza sau/si franceza
– sa parcurga toate etapele unui astfel de curs, inclusiv documentele specifice
– sa aiba cursurile de „Rugby Ready”, „Introducere in antrenorat”, „Analiza factori cheie”, „Analiza roluri functionale”, „Antrenorat Copii” de aici
– sa aiba cursurile online: http://laws.worldrugby.org/?language=EN
                                               http://sandc.worldrugby.org/
– sa prezinte un plan de pregatire al sezonului competitional

Participarea la cursul ce va avea loc la Malaga este prima parte a procedurii de obtinere a Level 3, pe parcursul acestui an, cursantii vor avea mai multe planificari si teme pe care le vor prezenta educatorului World Rugby si pentru care vor primi feedback. In ultima parte a cursului, in cadrul unei noi intalniri cu educatorii World Rugby, cursantii vor trebui sa facă o prezentare generala pe care o vor prezenta si care va fi dezbatuta in fata educatorilor World Rugby si a celorlalti cursanti.

Cursurile sunt gratuite, serviciile de cazare si masa fiind asigurate integral de Rugby Europe.

757 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response