Sunday 10th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

10 echipe formate exclusiv din fete au participat la editia a doua a turneului de rugby-tag, „Dragobete pentru fete”

20 februarie 2019 RUGBY SCOLAR

Duminica, 17 februarie, in sala de atletism Gradinari a avut loc editia a II-a a turneului de rugby tag „DRAGOBETE PENTRU FETE”. Competitia s-a desfasurat la doua categorii de varsta si anume clasele a V-a – a VI-a si a VII-a – a VIII-a. S-au inscris in competitie 10 echipe formate exclusiv din fete de la scolile gimnaziale din judetul Iasi. Competitia a fost organizata de catre AJR IASI in colaborare cu clubul CSS UNIREA IASI, iar la finalul competitiei toate domnisoarele au fost premiate de catre doi sportivi ai echipei de U12 a clubului CSS UNIREA IASI cu flori si dulciuri oferite de organizatori.

Echipele participante au fost :
1. Sc. gimn. B.P. Hasdeu STEJĂREII – prof. Martinas Petruta
2. CSS UNIREA IASI – FELINELE – prof. Popa Gabriel
3. Sc. gimn. I. Ghica – GHICA SPORT – prof. Cristina Lungu
4. Sc. gimn. Șt. Bârsănescu – GOLDEN GIRLS – prof. Sticea Andreea
5. Col. nat. Mihai Eminescu – ȘTRUMFII – prof. Lepciuc Gabriela
6. Sc. gimn. Ion Creangă – CRENGUȚELE – prof. Ursuleasa Alina
7. Sc. gimn. Lunca Cetatuii – AMICII – prof. Chelaru Ana Maria
8. Sc. gimn. Vânători – FLUTURAȘII – prof. Zaharia Mihaela
9. Sc. gimn. I. Teodoreanu – TEODORENII – prof. Penisoara Iulia
10. BARBARIANS

” Incercam sa pastram acest eveniment dedicat fetelor ca un turneu anual de traditie pentru cei doi organizatori AJR IASI si CSS UNIREA IASI prin care acordam o importanta deosebita rugby-ului feminin. Anul acesta au fost prezente la competitie jucatoarele de la CS POLITEHNICA Iasi alaturi de Gabriela Lepciuc care au selectat numeroase fete pentru echipa de rugby junioare a clubului CSS UNIREA IASI. Suntem bucurosi de interesul acordat de domnii profesori tuturor activitatilor organizate de catre noi si numarul mare de solicitari de participare la competitii. Asteptam cat mai multe sportive si sportivi prezenti la competitii la terenul de rugby pentru a face pasul catre rugby-ul cu contact.”, a declarat Gabriela Surmei Balan, reprezentant AJR Iasi.

619 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Ioana 22 februarie 2019 at 15:16

    Ati desfintat nationala feminina de rugby XV (suntem inca pe locul 28 in lume la rugby feminin) si tot va laudati cu egalitate. Cate femei sunt in conducerea FRR? Cati arbitri femei din Romania sunt? Spania – Rusia din Rugby Europe Championship a fost arbitrat de o femeie. Nu va e putin rusine sa tot scrieti de rugby-ul feminin romanesc si de egalitate cand nici echipa nu mai avem?

Leave A Response