Monday 19th October 2020,
Federatia Romana de Rugby

Echipa Scolii Gimnaziale “Andrei Muresanu” din Cehu Silvaniei va reprezenta Salajul in faza interjudeteana a Gimnaziadei

1 martie 2019 RUGBY SCOLAR

Scoala Gimnaziala „Corneliu Coposu” din Zalau a fost gazda fazei judetene Salaj a „Gimnaziadei”, competitie la care au participat patru echipe calificate in urma fazei pe zona. Dupa disputarea meciurilor, in faza interjudeteana s-a calificat echipa Scolii Gimnaziale “Andrei Muresanu” din Cehu Silvaniei. Aceasta etapa a Gimnaziadei va avea loc in luna aprilie in judetul Bihor, la Vadu Crisului.

La aceasta competitie au asistat si antrenorii Mircea Talos si Andrei Valenas de la CSS 2 Baia Mare, care pe langa ajutorul dat in arbitraj, au monitorizat mai multi copii care ar putea sa faca pasul spre performanta.

S-a jucat sistem fiecare cu fiecare, iar la final clasamentul arata astfel:
1. Școala Gimnazială “Andrei Muresanu” Cehu Silvaniei – prof. Sergiu Moldovan
2. Școala Gimnazială “Silvania” Simleu – prof. Mirela Holhoș
3. Școala Gimnazială Nr. 1 Dragu – prof. Cosmin Ardelen
4. Școala Gimnazială Nr.1 Buciumi – prof. Mariana Opriș

„ A fost o competitie frumoasa si mai ales echilibrata, in care munca continua si perseverenta au avut si de aceasta data castig de cauza. Ne bucura prezenta si interesul antrenorilor de juniori care au fost placut impresionati de ceea ce au vazut din punct de vedere tehnic si somatic. Felicit cu aceasta ocazie pe toti cei implicati in acest frumos sport in judetul Salaj, pe cei care au ajuns in careul de asi si evident castigatorii care vor merge mai departe, la faza zonala”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord.

834 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response