Tuesday 19th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

La Bucuresti va avea loc pe 7 martie un nou curs World Rugby „Rugby pentru Mamici”

1 martie 2019 INTERN

Federatia Romana de Rugby continua seria actiunilor de promovare a rugbyului si in ton cu aceasta luna, a Martisorului, va organiza impreuna cu Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti un curs “Rugby Ready for Moms”. Acest curs isi propune introducerea in tainele jocului de rugby a doamnelor din viata viitorilor si actualilor jucatori: mame, bunici, prietene, surori, cele care sunt primele si cele mai puternice sustinatoare ale rugbystilor.

Cursul va avea loc joi, 7 martie, in sala de conferinte a Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti nr. 18-20), de la ora 17:00. Acesta  va cuprinde o introducere in jocul de rugby, principiile fundamentale ale acestuia, o mini prezentare a regulamentului si elemente de siguranta jucatorului. De asemenea, se va vorbi si despre beneficiile practicarii acestui sport.

Cursul va avea atat o parte teoretica, cat si una practica. Pentru o mai buna desfasurare al acestuia, participantele sunt rugate sa vina in echipament sportiv.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa se inscrie pana la data de 5 martie 2019 la adresa de email – antoniodumitru@frr.ro.

La finalul cursului, participantele vor primi un certificat World Rugby – Rugby Ready, ce le va permite implicarea activa in viata unui club.

Primul curs “Rugby Ready for Moms” a avut loc la Bucuresti, in noiembrie 2017.

FOTO: Asociatia Municipala de Rugby Bucuresti Facebook

989 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response