Friday 15th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

In urma cu 7 ani, Adrian Ion debuta pentru Romania, la Madrid: “Va fi un meci important pentru mine pentru ca doresc sa imi iau revansa”

3 martie 2019 First XV

Nationala de rugby a Romaniei va intalni astazi, 3 martie, pe Estadio Nacional Complutense din Madrid, de la ora 13:45, Spania. Meciul va avea o semnificatie speciala pentru Adrian Ion (7 selectii), care in 2012 isi facea debutul pentru Romania, la Madrid, impotriva Spaniei, un meci pe care Stejarii l-au pierdut atunci cu 13-12.

Adi, ce inseamna pentru tine sa te afli cu Romania, aici, la Madrid?
Desi au trecut 7 ani de atunci, Madridul ramane un oras important pentru mine pentru ca am debutat la echipa nationala, a fost primul meci sub culorile Romaniei si m-am simtit foarte bine.

Iti mai aduci aminte ceva din acel meci?
Da, a fost un meci greu, l-am pierdut din pacate. Acum suntem aici, foarte pregatiti si dornici sa ne luam revansa.

Va fi un meci cu o semnificatie aparte pentru tine…
Da, va fi un meci important pentru ca doresc sa imi iau revansa, doresc sa joc bine, sa ajut echipa Romaniei, ca la sfarsit sa avem un rezultat pozitiv.

Te astepti la un meci foarte greu?
Da, toti suntem constienti de acest lucru. I-am studiat insa, stim ce joaca, noi am avut o saptamana foarte buna de pregatire, suntem gata sa ii infruntam. Cu siguranta vom da totul pe teren ca sa castigam.

FOTO: Dragos Pascaneanu

947 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. QCD 3 martie 2019 at 16:12

    Tov. Petrache, pleaca odata pesedistule, si dispareti de pe cerul tarii caci numai inapoiere si dezastru ati adus la orice nivel, tu fruntas pe ramura sportiva, ceilalti banditi la nivel general… rugbyul se scufunda, la fel ca si tara! Plecati, plecati pana nu ajungem Venezuela Europei.

  2. Leonida Sebastian 3 martie 2019 at 16:27

    Din păcate la acest moment nu este timpul revanșei.Cred că acest sport in Romania a fost doborât de o serie de boli cronice . Meningita morală a produs un stop cardiac .E bine că orice suporter sa vina macar cu o soluție practică și necesara Spre exemplu sa identificam un model european de reorganizare structurală a acestui sport și să îl aplicam pentru aceasta este bine sa avem oamenii care sa o facă .Și mai este ceva acest sport nu mai poate trăi doar din talent .Profesionismul înseamnă bani și condiții moderne de lucru este rețeta din orice sport ce vrea performanta.Restul tine de sportul pentru amatori

Leave A Response