In urma cu 7 ani, Adrian Ion debuta pentru Romania, la Madrid: „Va fi un meci important pentru mine pentru ca doresc sa imi iau revansa”

Nationala de rugby a Romaniei va intalni astazi, 3 martie, pe Estadio Nacional Complutense din Madrid, de la ora 13:45, Spania. Meciul va avea o semnificatie speciala pentru Adrian Ion (7 selectii), care in 2012 isi facea debutul pentru Romania, la Madrid, impotriva Spaniei, un meci pe care Stejarii l-au pierdut atunci cu 13-12.

Adi, ce inseamna pentru tine sa te afli cu Romania, aici, la Madrid?
Desi au trecut 7 ani de atunci, Madridul ramane un oras important pentru mine pentru ca am debutat la echipa nationala, a fost primul meci sub culorile Romaniei si m-am simtit foarte bine.

Iti mai aduci aminte ceva din acel meci?
Da, a fost un meci greu, l-am pierdut din pacate. Acum suntem aici, foarte pregatiti si dornici sa ne luam revansa.

Va fi un meci cu o semnificatie aparte pentru tine…
Da, va fi un meci important pentru ca doresc sa imi iau revansa, doresc sa joc bine, sa ajut echipa Romaniei, ca la sfarsit sa avem un rezultat pozitiv.

Te astepti la un meci foarte greu?
Da, toti suntem constienti de acest lucru. I-am studiat insa, stim ce joaca, noi am avut o saptamana foarte buna de pregatire, suntem gata sa ii infruntam. Cu siguranta vom da totul pe teren ca sa castigam.

FOTO: Dragos Pascaneanu

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile