Saturday 23rd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

17 persoane s-au inscris la cursul World Rugby “Rugby pentru mamici”

6 martie 2019 INTERN

Joi, 7 martie, va avea loc la Bucuresti cursul “Rugby Ready for Moms”, curs certificat World Rugby care isi propune introducerea in tainele jocului de rugby a doamnelor din viata viitorilor si actualilor jucatori: mame, bunici, prietene, surori, cele care sunt primele si cele mai puternice sustinatoare ale rugbystilor.

La acest curs s-au inscris 17 participante, pentru buna desfasurare a acestuia, doamnele si domnisoarele fiind rugate sa vina in echipament sportiv.

Personale care s-au inscris la curs:
Sbarnea Ramona , Adriana Graur, Domnita Alexandru, Camelia Borz, Daniela Marcu, Andreea Cristescu, Alina-Elena Stan, Anna Cristina, Magdalena Andrei, Simona Iordanescu, Ghiuler Ginghina, Roxana Carcu, Pirvu Ștefania Violeta, Stavar Cosmina, Veronica Gheorghiu, Doinita Manea si Andra Paun.

Cursul va avea loc in sala de conferinte a Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti nr. 18-20), de la ora 17:00.

“Ne bucura interesul doamnelor si domnisoarelor pentru acest curs in care pot afla informatii utile despre jocul de rugby, despre valorile pe care acest sport le promoveaza si despre beneficiile practicarii acestui sport. Speram sa fie un curs cat mai atractiv pentru participante, este gandit intr-o forma dinamica si interactiva, feed-back-ul pe care il vom primi dupa acest curs urmand sa stea la baza ajustarilor ulterioare”, a declarat Antonio Dumitru, director de Dezvoltare Muntenia.

Aceasta actiune este organizata de catre Departamentul de Dezvoltare in colaborare cu AMRB, fiind sustinuta de catre Daniel Mitrea, Regional Training Manager World Rugby/Rugby Europe.

FOTO: Radu Cristi

1,088 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Ioana 6 martie 2019 at 21:31

    Ha, ha, ha – echipa de rugby XV feminin a fost desfintata (desi suntem inca pe locul 28 in WR feminin) . Uitati-va la ce echipa rugby XV feminin are Spania si rugby 7 feminin – mari sanse de calificate la JO2020. Ati aplicat cu cel mai mare succes tactica „pământului pârjolit”. Nimic nu mai creste in urma voastra

Leave A Response