Friday 07th May 2021,
Federatia Romana de Rugby

Judetele Maramures si Salaj si-au desemnat reprezentantele la fazele judetene ONSS si Olimpiada Gimnaziilor

26 martie 2019 RUGBY SCOLAR

Competitiile de rugby scolar sunt in plina activitate in aceasta perioada, astfel in cele mai multe zone au ajuns sa se desfasoare fazele judetene atat in cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar,  cat si al Olimpiadei Gimnaziilor. In nord-vestul tarii judetele Maramures si Salaj si-au desemnat campionii care vor fi prezenti la faza interjudeteana, Bihorul fiind gazda acestor competitii la toate cele trei cicluri de invatamant.

Scoala gimnaziala „Octavian Goga” din Baia Mare va participa atat la ciclul primar ONSS, cat si la Olimpiada Gimnaziilor, iar Colegiul Tehnic „A.Vlaicu” din Baia Mare va reprezenta judetul Maramures la ONSS ciclul liceal.

Salajul este dominat la toate ciclurile de invatamant in acest an de catre sportivii din Cehu Silvaniei prin Scoala Gimnaziala „A.Muresanu”, respectiv Liceul Tehnologic „Gheorghe Pop de Basesti”.

„Maramuresul si Salajul sunt judetele cu o intensa activitate rugbystica scolara atunci cand este vorba de de competitiile oficiale, dar si cele neoficiale. Oameni implicati incepand cu cei din Inspectoratul Scolar Judetean si continuand cu profesori pasionati de sportul cu balonul oval. Simbioza dintre acestia si cluburile de rugby din zona speram sa fie ingredientul perfect pentru atragerea copiilor spre marea performanta. Felicitari tuturor pentru activitatea depusa si multa bafta mai departe.”, a declarat Gheorghe Sabau, Director de Dezvoltare Transilvania Nord.

931 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response