Friday 05th June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Hotararile Adunarii Generale Ordinare si de Alegeri Partiale 2019

10 aprilie 2019 INTERN
Duminica, 7 aprilie 2019, la Poiana Brasov,a avut loc Adunarea Generala Ordinara si de Alegeri Partiale. in cadrul careia a fost votata in unanimitate  Strategia nationala a rugbyului romanesc 2019-2023. 
 
Hotararile Adunarii Generale Ordinare si de Alegeri Partiale 2019 le puteti vedea aici
 
Strategia nationala si felul in care aceasta poate fi implementata s-au regasit si in programul Conferintei Nationale de rugby ce a avut loc sambata 6 aprilie. Alaturi de aceasta au mai fost organizate si ateliere cu participarea unor reprezentati ai Rugby Europe si World Rugby, menite sa ofere cluburilor instrumente moderne pentru o mai buna dezvoltare a antrenorului si jucatorului, precum si gestionarea resurselor si optimizarea procedurilor organizatorice.
 
Astfel, Daniel Mitrea, Regional Training Manager la World Rugby si Rugby Europe a vorbit despre „Formarea specialistilor in rugby”, Jose Gorrotxategi de la Rugby Europe a vorbit despre „Dezvoltarea jucatorului astazi”, bloggerul Cristian China Birta a vorbit despre „Cum te poate ajuta social media, atunci cand nu te incurca…”, Bernard Charreyre, fostul antrenor al Romaniei la Cupa Mondiala 2003 a vorbit despre „Dezvoltarea antrenorului pe termen mediu si lung”.
 
In cadrul Conferintei Nationale de rugby s-a stabilit ca intalnirile dintre reprezentantii cluburilor si ai asociatiilor sportive afiliate la FRR urmeaza sa fie organizate bianual.

 

625 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Dan Apostol 11 aprilie 2019 at 9:52

    Din poza de mai sus am reusit sa numar 5 femei (din vreo 75 de persoane). Nici macar nu sunt suficiente sa faca o echipa de rugby 7. O gluma buna cu infintarea echipei de rugby XV feminine. Nu ma surprinde faptul ca strategia de doi bani a FRR a fost votata in unanimitate. Multi dintre cei prezenti in fotografie arata adunati de la MAN (marea adunare nationala). In rest numai de bine!

Leave A Response