Thursday 26th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Timisoara va avea loc miercuri, 5 iunie, un curs pentru antrenori Level 1, certificat World Rugby

3 iunie 2019 INTERN

Federatia Romana de Rugby, prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Sud, va organiza pe 5 iunie 2019 la Timisoara un curs Level 1, certificat World Rugby, de formare si perfectionare a antrenorilor din regiune. Cursul va incepe la ora 13:00 si va avea loc la Stadionul Dan Paltinisanu, pe terenul de antrenament. Acesta va contine o parte teoretica si una practica, cursantii urmand sa lucreze cu copiii de la grupele de minirugby, U8, U10, U12 si U14 de la Timisoara Saracens.

Cursul este gratuit si se adreseaza in special antrenorilor de minirugby si de juniori, dar si celor ce doresc sa dobandeasca mai multe cunostinte despre principiile jocului de rugby si antrenarea lor, tema principala a cursului fiind “Metodologia si pedagogia predarii jocului de rugby,in perspectiva evolutiei si tendintelor din viitorul apropiat.”

Cursul este bazat pe educatie non-formala, este dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor teoretice si practice. De aceea, pentru o mai buna desfasurare a partii practice, cursantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze cateva teste on-line inainte de sosirea la curs:
1. http://rugbyready.worldrugby.org/index.php
2. https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO

Certificatele de absolvire a celor doua cursuri online vor fi predate la inceputul cursului, impreuna cu toate datele personale si adresa de contact.

Lectori vor fi traineri certificati World Rugby, Sorin Rus, Director Regional de Dezvoltare Transilvania Sud si Cosmin Cioriciu, antrenor al lotului national de juniori.

Inscrierile se fac la adresa de email sorin.rus@frr.ro sau cosmincioriciu@yahoo.com, inclusiv in ziua cursului.

 

616 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response