Monday 10th August 2020,
Federatia Romana de Rugby

Primul stagiu de pregatire pentru Romania U18 7’s

8 iunie 2019 U18

Echipa nationala Romaniei U18 rugby 7 va sustine o serie de cantonamente de pregatire in vederea participarii la Campionatul European U18, ce va avea loc la Gdansk, Polonia, intre 14-19 august 2019. Astfel, primul stagiu va avea loc intre 13-15 iunie, la Baza Nationala Complex Snagov, reunirea lotului fiind programata pentru data de 13 iunie, ora 10:30, la sediul Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti nr. 18-20, sector 1, Bucuresti).

Pentru acest prim stagiu, staff-ul tehnic a convocat 21 de jucatori provenind de la 7 cluburi, astfel:  5 – CT Dinicu Golescu, 4- CSS Gura Humorului, 4 – CSS Barlad, 4- CS Cleopatra, 2 – CS Metrorex, 1 – CSM Bucuresti si 1 de la CS Dinamo.

Sportivii convocati pentru primul stagiu:
CT Dinicu Golescu: Silviu Mircea, Alexandru Mircea, Kemal Altinok, Adrian Lautaru, Stefan Szekely
CSS Gura Humorului: Alexandru Garda, Alexandru Bandol, Mircea Barau, Alexandru Limbosu
CSS Barlad: Lazar Azoitei, Vlad Balan, Alexandru Barsan, Iustin Gaina
CS Cleopatra: Emil Cotici, Sorin Pandichi, Sebastian Veru, Alin Stefan
CS Metrorex: Robert Constantin, Bogdan George Antonescu
CSM Bucuresti: Sabin Turcu
CS Dinamo: Razvan Petru

Staff: Daniel Carpo – antrenor, Danie de Villiers – Director Tehnic 7’s, James de Lacey – preparator fizic, Alin Grigoras – medic

“Frumusetea rugby-ului in 7 sta in simplitate. Și pentru a contracara acest aspect și a-i da o mai mare sclipire și frumusete, calitățile individuale trebuie sa fie la un nivel ridicat. Sunt trei zile de stagiu în care am chemat o buna parte din masa de jucatori pe care i-am considerat apți și cu aptitudini de rugby în 7, iar în partea a doua a lunii iulie vor veni și jucătorii din Timisoara, Baia Mare si unul sau doi sportivi din afara tarii. Îmi doresc sa găsesc entuazism și dorința de a juca si de a asimila orice informație, iar șansele care apar sa le valorifice la maxim”, a declarat Daniel Carpo, antrenorul Romaniei U18 7’s.

FOTO: Rugby Europe

 

1,233 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. marin ionesco 11 iunie 2019 at 8:38

    este o prostie R7 valabil pentru cei ce nu au prea multa minte……..

Leave A Response