Saturday 04th July 2020,
Federatia Romana de Rugby

Romania 7’s se reuneste pentru participarea la etapa a doua a Rugby Europe Women 7s Trophy

15 iunie 2019 7's Women

Nationala de rugby 7 feminin se reuneste pentru a pregati participarea la cea de-a doua etapa a Rugby Europe Trophy, ce va avea loc intre 22-23 iunie, in Portugalia, la Lisabona. In prima runda a competitiei, ce a avut loc la Budapesta, Ghindele au jucat finala turneului, fiind insa invinse de Germania, 20-7, cucerind astfel medaliile de argint.

Reunirea lotul este programata pentru duminica, 16 iunie, la sediul Federatiei Romane de Rugby (Bd. Marasti 18-20), stadiul urmand sa aiba loc la Complexul Sportiv Snagov. Pentru aceasta etapa, staff-ul a selectionat un lot de 15 jucatoare, din care 9 provin de la Politehnica Iasi, cate doua de la Agronomia Bucuresti si U Cluj si doua evolueaza afara, in Spania si Irlanda.

Echipa va pleca joi, 20 iunie, spre Lisabona.

Lotul Romaniei:
Politehnica Iasi: Georgiana Gabor, Simona Rosca, Gabriela Buciumanu, Maria Atomi, Loredana Juncanariu, Madalina Radu, Daniela Glodeanu, Alina Dinita, Ana Calin
Agronomia Bucuresti: Emilia Vizitiu, Marilena Leca
Universitatea Cluj: Raluca Vlad, Adriana Popescu
Barcelona Engyeniers Rugby: Roberta Cojocariu
Wicklow RFC: Petru Andreea

Staff: Neculai Tarcan (antrenor), Marius Todosi (kinetoterapeut), Alexandru Lupu (manager)

In cea de-a doua etapa a Rugby Europe Women Trophy de la Lisabona, Romania va face parte din grupa B, alaturi de Suedia, Turcia si Elvetia.In grupa A sunt Germania, Norvegia, Portugalia si Israel.
In grupa C sunt Cehia, Finlanda, Ungaria si Georgia.

 

751 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response