Friday 08th November 2019,
Federatia Romana de Rugby

La Crevedia, va fi inaugurata o sectie noua de rugby

21 iunie 2019 INTERN

Comuna Crevedia din judetul Dambovita va intra oficial in randul localitatilor cu activitate rugbistica, prin infiintarea unei sectii de rugby, care, dupa finalizarea documentelor necesare, va fi afiliata la Federatia Romana de Rugby.

Noua sectie de rugby se va numi „Vointa Darza”, infiintarea acesteia fiind posibila in urma discutiilor purtate in ultima perioada intre Directorul de Dezvoltare Muntenia Sud si Bucuresti, Antonio Dumitru si primarul comunei Crevedia, sat Darza, Florin Petre.

O prima interactiune a copiilor din comuna cu balonul oval va avea loc duminica, 23 iunie, cu ocazia „Zilei Comunei”. Astfel, in aceasta zi vor fi organizate pe terenul de fotbal din Darza, ateliere de rugby, in cadrul carora cei mici pot face un schimb de pase si se pot juca cu balonul, vor mai avea loc concursuri si o tombola cu premii pentru transformari, totul in scopul de a atrage cat mai multi copii la noua sectie.

„Ma bucur ca am gasit atat de mare deschidere pentru rugby si doresc sa ii multumesc domnului primar Florin Petre pentru sprijinul acordat. Este o provocare noua pentru noi sa popularizam rugbyul in zona si sa atragem cat mai multi copii spre acest sport, dar sa si oferim comunitatii locale sansa de a-si promova valorile si pe cei mai talentati copii. Pentru a avea un inceput cat mai bun dorim sa le aratam celor mici, prin intermediul acestor ateliere, frumusetea rugbyului, impartasita chiar de cei de varsta lor, care deja practica de ceva vreme acest sport. In urma selectiei pe care o vom face, dorim sa infiintam grupe de mini-rugby pe care, apoi, sa le inscriem in Campionatul AMRB”, a declarat Antonio Dumitru, Director de Dezvoltare Muntenia Sud si Bucuresti.

776 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Sebastian 22 iunie 2019 at 7:55

    Bravo ! Bravo ! Mai bine la sport decor la calculator .

Leave A Response