Tuesday 02nd June 2020,
Federatia Romana de Rugby

Un nou curs de prim ajutor organizat de Federatia Romana de Rugby

15 iulie 2019 INTERN

Federatia Romana de Rugby isi propune sa ofere o noua oportunitate educativa tuturor celor care vor sa se implice mai mult la nivel social, organizand in acest sens un nou curs de prim ajutor Level 1 World Rugby. Cursul este programat sa aiba loc joi, 25 iulie, incepand cu ora 8:45 la Ibis Style Hotel in Bucuresti, termenul limita pentru inscrieri fiind marti, 23 iulie a.c.

Doritorii trebuie sa trimita un e-mail pe adresa alin.popescu@frr.ro in care sa isi exprime intentia de a participa la curs, precizandu-si datele de identitate, si sa ataseze si un printscreen cu rezultatul absolvirii celor 2 module dintre cele de mai jos.

Participantii trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte:
– varsta peste 16 ani
– urmarea si absolvirea modulului de prim ajutor disponibil la linkul https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=9&language=en (in limba engleza) sau http://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=9&language=ro (in limba romana) si apoi al modulului potrivit propriului istoric: https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=21&language=ro (pentru cei fara pregatire medicala) si https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=22 (pentru cei cu pregatire medicala).

„Din experienta noastra de pana acum am observat ca din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa dobandeasca informatiile necesare pentru a putea actiona in cazul unei urgente, ceea ce este mai mult decat imbucurator. Ne dorim sa oferim oamenilor, indiferent de pregatirea lor, toate instrumentele potrivite pentru a lua atitudine, numai astfel putem schimba impreuna in bine propriul nostru viitor.”, a declarat Alin Popescu, managerul medical al FRR.

Dupa finalul cursului, absolventii vor primi la adresa indicata, certificatul de absolvire oferit de World Rugby.

Cursurile vor fi coordonate de catre educatorii World Rugby: managerul medical al FRR, dr. Alin Popescu si de catre dr Beatrice Costandache. 

Prezenta la curs este obligatorie pe tot parcursul desfasurarii sale.

500 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response