Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Hotararile sedintei de Biroul Federal din 24.07.2019

26 iulie 2019 INTERN
 1. Membrii B.F. au aprobat nota privind completarea si modificarea Regulamentului de Organizare a Activitatii Rugbystice cu privire la etapele devansate/amanate/reprogramate pentru a efectua perioada de suspendare. (vezi nota aici)
 2. Membrii B.F. au aprobat manualul de organizare si desfasurare a Cupei Romaniei, editia 2019/2020. – Departamentul Competitii va trimite manualul de turneu, pe e-mail, tuturor cluburilor inscrise la aceasta competitie, in cursul saptamanii viitoare.
 3. Membrii B.F. au aprobat manualul de organizare si desfasurare a Cupei Regelui, editia 2019/2020. – Departamentul Competitii va trimite manualul de turneu, pe e-mail, tuturor cluburilor inscrise la aceasta competitie, in cursul saptamanii viitoare.
 4. Membrii B.F. au aprobat manualul de organizare si desfasurare a SuperLigii CEC Bank, editia 2019/2020. – Departamentul Competitii va trimite manualul de turneu, pe e-mail, tuturor cluburilor inscrise la aceasta competitie, in cursul saptamanii viitoare.
 5. Membrii B.F. au aprobat manualul de organizare si desfasurare a Campionatului Diviziei Nationale de Seniori, editia 2019/2020. – Departamentul Competitii va trimite manualul de turneu, pe e-mail, tuturor cluburilor inscrise la aceasta competitie, in cursul saptamanii viitoare.
 6. Membrii B.F. au aprobat manualul de organizare si desfasurare a Campionatului National de Rugby in 7 Seniori – editia 2019/2020. – Departamentul Competitii va trimite manualul de turneu, pe e-mail, tuturor cluburilor inscrise la aceasta competitie, in cursul saptamanii viitoare.
 7. Membrii B.F. au aprobat afilierea provizorie la Federatia Romana de Rugby a Clubului Sportiv Scolar Ilfov. (vezi aici cererea de afiliere)

 

1,329 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

4 Comments

 1. Dan Apostol 27 iulie 2019 at 21:19

  Au uitat punctul 8 cel mai important:
  8. Membrii B.F. au cerut si aprobat demisia presedintelui FRR Alin Adrian Petrache pentru rezultatele dezastruoase inregistrate de echipele U20 si U18 in Campionatul European.

 2. dans 28 iulie 2019 at 1:06

  …Cam asa e!…Foarte slab FRR management iar guvernanta mai ca nu exista, in consecinta interesul public e null… Citeodata ma intreb daca acesta e obiectivul !!…E mai usor sa cheltui niste bani de la buget fara sa te intrebe cineva ceva… Cei citiva septa/octo-genari care au mai ramas, vor ma tine un pic rugby-ul in viata vreo 10 ani, zic eu…Dar asta se intimpla de ani multi, generatiile noi de copii nu mai sunt interesate iar publicul nici atit….Cum sa faci din asta o cariera?…tre sa fii xxx…!

 3. Radu Marga 29 iulie 2019 at 9:12

  petrache va parasi federatia in 2020 dupa ce se va fi construit stadionul, ca sa se laude ca el l-a construit (nu, nu il construieste el) si dupa ce va fi aranjat cum vrea el contractele cu restaurant / bar / cabinet medical, etc. Va ramane in istorie ca cel mai slab, incompetent, penibil presedinte de federatie, o rusine si o pata neagra pe istoria acestui sport in Romania. A reusit sa schimbe traditia si mandria singurului sport masculin de echipa prezent la toate cupele mondiale. Apropos, unde vezi Cupa Mondiala, alin petrache?

 4. Bulan 1 august 2019 at 18:55

  Petrache va vedea Cupa Mondiala la fata locului, pe banii federatiei, ca doar merita!

Leave A Response