Monday 18th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Curs de antrenori rugby 7 la Cluj

27 iulie 2019 INTERN

Pe 26 iulie la Cluj, in Parcul Sportiv Dr. Iuliu Hatieganu, Federatia Romana de Rugby prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord a organizat Cursul World Rugby de antrenori rugby 7. La intalnirea respectiva au participat antrenori, profesori, jucatori si arbitri de rugby din zona Transilvaniei, toti beneficiind de cunostintele educatorilor acreditati World Rugby, Gheorghe Sabau, Ciprian Popa si Sorin Rus.

Printre cursanti s-au regasit antrenorii Alin Miclaus, Adrian Salajean, Horatiu Ghejan, arbitrii Eric Andreica, David Popa, Bagaceanu Cornelius, profesorii Florin Birsan, Bogdan Po precum si jucaroarele Sorina Colcer si Diana Urs.

”Ne-am bucurat sa avem la curs tineri care in viitorul apropiat  doresc sa imbratiseze cariera de antrenor, dar si persoane din sistem, care au dorit sa dobandeasca noi cunostinte in domeniu. Ne-am propus sa le oferim un curs interactiv, avand si componente teoretice, dar si practice, menite sa ii tina pe toti conectati. Le multumesc tuturor pentru efortul depus,  am fi bucurosi sa-i vedem pe toti pe terenul de rugby alaturi de copii, juniori si seniori.” a declarat educatorul Gheorghe Sabau. 

979 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. marin ionescco 30 iulie 2019 at 8:23

    Atentie!!!! educatorii
    Gheorghe Sabau, Ciprian Popa si Sorin Rus.
    astia sunt ca politistul ala de la CARACAL, ce stiu desptre R7 lasati impostori si incompetentii acasa. FRR felicitari pentru ca ati aprobat creearea unei noi jucarii (echipe) impostorului de MANOLACHE

Leave A Response