Tuesday 26th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Saptamana Ovala la Gura Humorului

31 iulie 2019 INTERN
Rugby.

Clubul Sportiv Scolar Gura Humorului, impreuna cu Rugby Club Gura Humorului, in parteneriat cu Fundatia Te Aud Romania  si cu sprijinul Federatiei Romane de Rugby organizeaza la Gura Humorului, in perioada 5 – 9 August 2019 ‘Saptamana Ovala’ – un proiect de sustinere a performantei sportive la nivel local, care se adreseaza iubitorilor de rugby din zona si nu numai. Avand in vedere faptul ca numarul de participanti la eveniment este limitat, in vederea inscrierii este necesara transmiterea unui e-mail cu datele personale pe adresa: contact@teaudromania.com.

Primele doua zile ale proiectului, 5 si 6 august, se vor axa pe imbunatatirea  tehnicilor de joc in rugby, prin intermediul unor workshopuri conduse de Andrei Varvaroi, director al CSS Gura Humorului, care a declarat: “M-am intors recent din Noua Zeelanda, dupa o experienta deosebita la Academia IRANZ – parte a unui proiect al Fundatiei Education Through Rugby. Imi propun, in aceste doua zile, sa incerc sa transmit cat mai mult din cele invatate acolo, atat jucatorilor de rugby, cat si antrenorilor din zona. ”

Miercuri, 7 August 2019, sunt programate sa aiba loc activitati multisport, care sa evidentieze beneficiile includerii in pregatire a unor tehnici din judo, atletism, lupte, in aceeasi zi urmand sa existe si un modul dedicat regulamentului de joc.

In ultimele doua zile, 8 si 9 august, antrenorii  si cei care aspira la acest statut vor avea ocazia sa participe  la un curs Level I Coaching – 8 august si la un curs Level 1 Strength & Conditioning – 9 august, coordonate de educatori ai FRR acreditati de Wold Rugby. Participarea la aceste doua  cursuri  de Level 1 este conditionata de obtinerea prealabila a certificatelor examenelor online Rugby Ready si Laws of the Game, accesibile pe websiteul http://passport.worldrugby.org/?language=en&language=RO

Inscrierile la aceste 2 cursuri se fac prin transmiterea unui e-mail pe adresa ciprian.popa@frr.ro  , continand datele personale si dovada obtinerii certificatelor mentionate. (locurile se vor ocupa in ordinea inscrierii si sunt in numar limitat).  Participantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv, intrucat cursurile au si o componenta practica. Absolventii care vor intruni competentele necesare, conform specificatiilor World Rugby, vor primi diplome de atestare World Rugby Level 1- Strength & Conditioning si Coaching.

 

 

966 total views, 6 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response