Saturday 16th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Curs de Level 3 World Rugby pentru antrenori la Bucuresti intre 12-14 august

6 august 2019 INTERN

Federatia Romana de Rugby in colaborare cu World Rugby continua seria actiunilor de perfectionare a antrenorilor si va organiza in acest sens un curs Level 3, certificat World Rugby. Acest curs va avea loc intre 12-14 august la Bucuresti si vine in sprijinul antrenorilor de SuperLiga care doresc sa obtina licenta aferenta pentru a putea antrena in aceasta competitie.

Cele 3 zile reprezinta prima parte a cursului, partea a doua urmand a avea loc in inceputul anului viitor la Marcoussis, Franta, acolo unde vor fi evaluate prezentarile celor care vor indeplini tote criteriile solicitate pe perioada dintre cele 2 etape ale cursului. Inscrierile se fac pana vineri, 9 august, la adresa tehnic@frr.ro.

Pentru inscrierea la cursul de saptamana viitoare, antrenorii trebuie sa parcurga urmatorii pasi si sa indeplineasca criteriile:

-sa detina un certificat Level 2 World Rugby sau echivalentul acestei diplome intr-o Federatie Tier 1 (Franta, Marea Britanie, Italia, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Australia, etc);
– sa obtina certificatele online: http://laws.worldrugby.org/?language=EN
                                                          http://sandc.worldrugby.org/
                                                          https://rugbyready.worldrugby.org/

– sa pregateasca o echipa pe perioada intregului curs level 3 World Rugby (8-12 luni), iar planificarile, fisele individuale, analizele si restul materialelor aferente cursului trebuie sa fie asociate componentilor si activitatii acestei echipe;
– sa prezinte jurnalul unui sezon

Dupa prima parte a cursului ce va avea loc la Bucuresti, antrenorii trebuie sa participe la doua cursuri de dezvoltare personala organizate de FRR, pe parcursul fiecarui an in care este licentiat. De asemenea acesta va primi doua vizite in clubul sau atat partea unui reprezentant World Rugby pana la terminarea Level 3, cat si din partea unui reprezentant FRR pe parcursul fiecarui an in care este licentiat.

De asemenea, la acest curs, alaturi de antrenorii care pregatesc echipele din SuperLiga CEC Bank si doresc sa participe, vor fi invitati si cativa antrenori de copii si juniori care s-au facut remarcati in cadrul cursului de antrenor Level 2 World Rugby si au aratat abilitatile necesare pentru a dobandi cunostinte mai aprofundate.

Lectorul cursului Level 3 World Rugby pentru antrenori va fi Philip Kearns, coach development team lead la Federatia Engleza de Rugby.

979 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response