Saturday 23rd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

La Timisoara a avut loc editia a XVII-a a Memorialului Cristi Breb

7 august 2019 INTERN

Pe 3 si 4 august a avut loc la Timisoara,pe un teren nou de rugby, aflat la baza Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Timisoara, editia a XVII-a a Memorialul Cristi Breb. In prima zi a turneului au participat in jur de 400 sportivi, copii si seniori, proveniți de la cluburile Venus Riffil Piatra Neamț (fete), CSU Alba Iulia, CSU Arad, Grandski Rugby Klub Varset, Vulturul Negru Oradea, CSM CSR Sibiu si Warriors Timisoara.

S-a jucat in sistem fiecare cu fiecare, o partida avand 30 de minute, la finalul zilei toti participantii obtinand locul 1.

Duminica, in cea de-a doua zi, 180 de copii si juniori au participat la concursurile de “transformari”, organizare pe doua categorii de varsta copii 6-15 ani si 16-45 ani, in cadrul carora au fost premiati primii 3 finalisti de la fiecare categorie. De asemenea , s-a desfășurat un circuit “Warriors”, organizat de instructorii sportivi de la Nextfit, unde au participat atat fete, cat si baieti, la final fiind premiati cei mai buni 3 timpi obtinuti pe traseu!

Repriza a 3-a a fost sustinuta de cei de la Lions4Family, Fornetti Iulius Mall si Smithfield.

598 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response