Friday 22nd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

La Bucuresti va avea loc sambata, 24 august, un curs pentru antrenori Level 1, certificat World Rugby

14 august 2019 INTERN
Curs de Level 1 si 2 World Rugby pentru antrenori de rugby 7 la Bucuresti

Federatia Romana de Rugby, prin Departamentul de Dezvoltare Muntenia Sud si Bucuresti, in colaborare cu World Rugby va organiza pe 24 august, la Bucuresti, un curs Level 1, certificat World Rugby. Acest curs isi doreste sa vina in sprijinul antrenorilor de copii si juniori de la cluburile din Bucuresti si din vecinatate. Cursul va incepe la ora 09:00 si va avea loc la Complexul Sportiv Tei (Str. Oltetului nr. 30, sector 2, Bucuresti).

Cursul este gratuit si este bazat pe educatie non-formala, dinamic, interactiv, axat pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea atitudinilor teoretice si practice. De aceea, pentru o mai buna desfasurare a partii practice, cursantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze cateva teste on-line inainte de sosirea la curs:
1. http://rugbyready.worldrugby.org/index.php
2. https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO
3. http://passport.worldrugby.org/?language=en&language=RO
4. https://coaching.worldrugby.org/index.php?page=161
5. cursantii trebuie sa prezinte un plan de antrenament pe o saptamana

Certificatele de absolvire ale cursurilor online vor fi predate la inceputul cursului, impreuna cu toate datele personale si adresa de contact.

Inscrierile se fac pe baza unui email de confirmare a participarii la adresa antoniodumitru@frr.ro, pana pe data de 23 august, ora 20:00. Locurile sunt limitate, inscrierea si participarea se efectueaza in ordinea trimiterii mailurilor de inscriere.

Lectori vor fi traineri certificati World Rugby, Nicolae Ungureanu si Cristian Almas. La final, participantii care intrunesc competentele necesare corespunzatoare specificatiilor World Rugby vor primi diplome atestate World Rugby.

 

895 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

1 Comment

  1. Razvan 16 august 2019 at 16:56

    Ca sa antreneze ce? Pe cine? Unde?

Leave A Response