Romania U18 7’s, pregatita pentru participarea la Campionatul European de la Gdansk. Vezi lotul final de 12 jucatori!

Romania U18 7’s va participa intre 17-18 august la Campionatul European rezervat acestei categorii de varsta ce va avea loc la Gdansk, in Polonia. Stejareii se afla in Grupa A, unde vor intalni, sambata, 17 august, in ordine Franta, Portugalia si Polonia.

In urma stagiilor de pregatire efectuate in ultimele doua luni, staff-ul tehnic a stabilit lotul final de 12 jucatori. Romania va pleca in Polonia, joi, 15 august. Capitanul echipei este Kemal Altinok, iar vicecapitan Răzvan Pătru.

Toate meciurile Campionatului European pot fi urmarite in direct pe Rugby Europe Tv.

„Ne apropiem cu pasi repezi de Campionatul European si sunt sigur ca si jucatorii astepta cu nerabdare acest moment in care vor sa arate in meci ceea ce au repetat zi de zi in antrenamente. In ultima luna au asimilat multa informatie specifica de 7’s si sper ca aceasta sa le fie de folos in timpul turneului. Au fost trei saptamani dificile, iar cel mai greu moment a fost atunci cand a trebuit sa aleg lotul final de 12 jucatori. In alegerea mea a contat pe langa ceea ce au aratat in antrenament si dorinta lor de a participa efectiv, de a reprezenta Romania, faptul ca au aratat ca isi doresc sa fie aici in echipa. Este o competitie cu o semnificatie deosebita si pentru mine, pentru ca este  primul meu examen de pe bancile scolii de antrenor si personal imi doresc sa fi reusit sa le transmit jucatorilor o informatie cat mai usor de asimilat, care sa ii ajute pe viitor indiferent daca vor face 7’s sau XV. Vom avea adversari echipe puternice, care au progresat mult in 7’s, insa noi suntem optimisti, increzatori in sansa noastra, la 7’s depinde mult si de momentul pe care il prinzi, felul in care e terenul, cat de repede reusesti sa te recuperezi intre meciuri. Pentru mine, cel mai important, dincolo de rezultate, este ca jucatorii sa dea 100% pe teren, sa joace ca o echipa si sa nu uite sa se bucure de faptul ca sunt acolo, in teren si reprezinta Romania”, a declarat Daniel Carpo, antrenorul Romaniei U18 7’s.

Sportivii selectionati pentru participarea la Campionatul European:
CSS Bârlad: Vlad Balan, Alexandru Bîrsan, Ovidiu Neagu
CT Dinicu Golescu: Mircea Silviu, Mircea Alexandru, Kemal Altinok
CSS Gura Humorului: Alexandru Gârda, Alin Conache
CS Cleopatra: Sorin Pândichi
CSS 2 Baia Mare: Andrei Tătărău
CS Dinamo: Răzvan Pătru
RC Massy: Alexander Dinu

STAFF: Daniel Carpo – antrenor, Preparator fizic: James de Lacey, Doctor: Alin Grigoras

Campionatul European U18 7’s:
Grupa A:
Franta
Portugalia
Polonia
Romania

Meciuri Grupa A:
Franta – Romania 13:28
Portugalia – Polonia
Portugalia – Romania 16:13
Franta – Polonia
Franta – Portugalia
Polonia – Romania 19:20

Grupa B:
Irlanda
Georgia
Rusia
Luxembourg

Grupa C:
Spania
Germania
Lituania
Belgia

Ți-a plăcut articolul? Distribuie-l către prietenii tăi:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole similare:

Link-uri utile