Wednesday 20th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

TVR a devenit partener oficial al Federatiei Romane de Rugby

29 august 2019 INTERN

Televiziunea Română a semnat un parteneriat cu Federaţia Română de Rugby pentru difuzarea meciurilor Naţionalelor de Rugby în 15 şi Rugby în 7 în competiţii internaţionale şi a unor partide din competiţiile interne.

TVR va transmite principala competiţie de rugby din acest an – Cupa Mondială, care se va desfăşura în Japonia, în perioada 20 septembrie – 2 noiembrie a.c.

„De la Cerbul de Aur la Stejari, ce vară frumoasă! Ca urmare a hotărârii Consiliului de Administraţie al SRTv, suntem din nou partenerii Federaţiei Române de Rugby. Este o bucurie imensă, cu atât mai mult cu cât Televiziunea Română va transmite şi Cupa Mondiala din Japonia. Suntem alături de aceşti sportivi, care merită toată aprecierea noastră”, a declarat Preşedintele Director-General al TVR, Doina Gradea.

„Mulțumim Televiziunii Române pentru că este din nou partenerul nostru oficial, este o mare bucurie pentru că rugby-ul se va vedea în anii următori în toate casele. Este important să insistăm pe acest aspect de a promova și de a populariza cât mai mult acest sport pentru că fiind din ce în ce mai vizibil, va putea să atragă mai mulți practicanți și chiar parteneri, accentuând încă o dată valorile adevărate ale societății românești”, a declarat Alin Petrache, presedintele FRR.

TVR va difuza toate meciurile susţinute pe teren propriu de echipa naţională a României în cadrul Rugby Europe Championship, meciurile test ale naţionalei României organizate sub egida World Rugby, dar şi meciuri pe care Stejarii le vor susţine la alte turnee internaţionale.

De asemenea, TVR va transmite SuperLiga CEC Bank (campionatul național de rugby), câte un meci pe etapă, semifinalele şi finala, precum şi Cupa României (fazele finale, semifinale şi finala) şi meciurile test al echipei de seniori. Primul meci din SuperLiga de Rugby, CSA Steaua – SCM Gloria Buzău, va fi difuzat sâmbătă, 31 august, la 10.30 , pe TVR 1 şi va fi comentat de Alexandru Roman.

696 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

2 Comments

  1. Sebastian 30 august 2019 at 15:06

    O veste bună .TVR trebuie sa rămână mereu alături de fenomenul rugby in Romania.Un pas mic spre a face acest sport unul național.Eu cred că merită efortul

  2. Floare 2 septembrie 2019 at 14:42

    Auzi la petrache: “să insistăm pe acest aspect de a promova și de a populariza cât mai mult acest sport pentru că fiind din ce în ce mai vizibil…”
    Da, corect, dati la TVR toate meciurile test ale Stejarilor! … cum? nu e programat niciunul?

    DEMISIA petrache! La gargarä esti bun, dar ai bägat rugbyul românesc în pämânt!

Leave A Response