Tuesday 01st December 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Bucuresti, pe 25 septembrie, va avea loc un curs de level 1, certificat World Rugby, pentru antrenori de arbitri

11 septembrie 2019 INTERN

Federatia Romana de Rugby, prin Comisia Centrala de Arbitri, in colaborare cu World Rugby, va organiza pe 25 septembrie, la Bucuresti, un curs de Level 1, certificat World Rugby pentru Antrenori de Arbitri. Cursul este gratuit, interactiv, dinamic si se adreseaza persoanelor care au avut calitatea de arbitru in Romania, cel putin 5 ani de zile si varsta peste 35 ani.

Persoanele care doresc sa participe la acest curs sunt rugate sa trimita cv-ul lor sportiv, cu referinte legate de arbitraj, la adresa de email george.bargaunas@frr.ro pana la data de 20 septembrie 2019. Candidatii selectionati vor fi anuntati pe data de 23 septembrie, acestia urmand sa primeasca mai multe detalii despre curs. Locurile sunt limitate, iar evaluarea va fi facuta pe baza competentelor demonstrate .

Cei selectati trebuie sa completeze inainte de a se prezenta la curs, modulele online https://passport.worldrugby.org.

https://laws.worldrugby.org/?language=EN&language=RO
http://rugbyready.worldrugby.org/?language=ro
http://integrity.worldrugby.org/?language=ro
http://keeprugbyclean.worldrugby.org/?language=en&language=ro

Certificatele de absolvire ale cursurilor on-line vor fi predate la inceputul cursului, impreuna cu datele personale si adresa de contact.

Lectorul cursului va fi Daniel Mitrea, iar la final participantii care intrunesc competentele necesare, corespunzatoare World Rugby vor primi diploma atestata World Rugby.

498 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response