Thursday 26th November 2020,
Federatia Romana de Rugby

La Brasov, pe 19 septembrie, va avea loc un curs de Level 1, certificat World Rugby, pentru antrenori

17 septembrie 2019 INTERN
Curs de Level 1 si 2 World Rugby pentru antrenori de rugby 7 la Bucuresti

Federatia Romana de Rugby, prin Departamentul de Dezvoltare Muntenia Nord, in colaborare cu World Rugby va organiza in data de 19 septembrie 2019, la Brasov, un curs Level 1 certificat World Rugby pentru antrenori. Acesta va avea loc in sala de sedinta a Stadionului Rugby Club Brasov, din strada Murelor, nr.17, cu sosirea participanților la ora 08:30.

Cursul este gratuit si se adreseaza in special jucatorilor activi din competitiile interne, antrenorilor absolventi de studii universitare de specialitate care doresc o specializare in rugby, antrenorilor cu specializarea rugby, dar si profesorilor de educatie fizica si sport din regiunea Muntenia Nord. Cursul are o parte teoretica si una practica, obiectivul trasat fiind acela de dezvoltare a abilitatilor si formarea aptitudinilor teoretice si practice.

In cadrul cursului se va pune mult accentul pe partea practica, pe abilitatea fiecaruia de a intra cat mai bine in rolul de antrenor. Participantii vor fi pusi in scenarii de antrenament unde se va insista pe felul in care informatia este tramisa catre grupul de jucatori. De asemenea, o parte importanta a cursului va atinge problemele legate de securitatea jucatorului, prioritara pentru World Rugby.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze cateva teste on-line inainte de sosirea la curs:

1. http://rugbyready.worldrugby.org/index.php
2. https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO
3. http://passport.worldrugby.org/?language=en&language=RO
4. https://coaching.worldrugby.org/index.php?page=161
5. cursantii trebuie sa prezinte un plan de antrenament pe o saptamana.

Lectororii cursului vor fi educatori certificați World Rugby, Florin Bonea si Ciprian Popa.

Inscrierile se fac pe baza unui email de confirmare a participarii la adresa florin.bonea@frr.ro si trimiterea pana la momentului inceperii cursului a certificatelor World Rugby si a planului de antrenament, data limita fiind 18 septembrie, ora 20:00.

Pentru o mai buna desfasurare a acestuia, participantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

La final, participantii care intrunesc competentele necesare corespunzatoare specificatiilor World Rugby vor primi diplome atestate World Rugby Level 1.

538 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response