Saturday 16th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

La Baia Mare va avea loc pe 6 noiembrie un curs Level 1 certificat World Rugby pentru antrenori

22 octombrie 2019 INTERN

Federatia Romana de Rugby, prin Departamentul de Dezvoltare Transilvania Nord, in colaborare cu World Rugby va organiza in data de 6 noiembrie 2019, la Baia Mare, un curs Level 1 certificat World Rugby pentru antrenori. Acesta va avea loc in sala de sedinta a Clubului Sportiv Scolar Nr.2 Baia Mare, din strada Victoriei, nr.82A cu sosirea participanților la ora 12:00.

Cursul este gratuit si se adreseaza in special jucatorilor activi din competitiile interne, antrenorilor absolventi de studii universitare de specialitate care doresc o specializare in rugby, antrenorilor cu specializarea rugby, dar si profesorilor de educatie fizica si sport din regiunea Transilvania Nord. Cursul are o parte teoretica si una practica, obiectivul trasat fiind acela de dezvoltare a abilitatilor si formarea aptitudinilor teoretice si practice.

In cadrul cursului se va pune mult accentul pe partea practica, pe abilitatea fiecaruia de a intra cat mai bine in rolul de antrenor. Participantii vor fi pusi in scenarii de antrenament unde se va insista pe felul in care informatia este tramisa catre grupul de jucatori. De asemenea, o parte importanta a cursului va atinge problemele legate de securitatea jucatorului, prioritara pentru World Rugby.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze cateva teste on-line inainte de sosirea la curs:
1. http://rugbyready.worldrugby.org/index.php
2. https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO
3. http://passport.worldrugby.org/?language=en&language=RO
4. https://coaching.worldrugby.org/index.php?page=161
5. cursantii trebuie sa prezinte un plan de antrenament pe o saptamana.

Lectorii cursului vor fi educatorii certificați World Rugby, Gheorghe Sabau si Sorin Rus.

Inscrierile se fac pe baza unui email de confirmare a participarii la adresa gheorghe.sabau@frr.ro si/sau gsabau05@yahoo.com si trimiterea pana la momentului inceperii cursului a certificatelor World Rugby si a planului de antrenament, data limita fiind 5 noiembrie 2019, ora 20:00.

Pentru o mai buna desfasurare a acestuia, participantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv. La final, participantii care intrunesc competentele necesare corespunzatoare specificatiilor World Rugby vor primi diplome atestate World Rugby Level 1.

537 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response