Saturday 16th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

La Iasi, pe 30 octombrie, va avea loc un curs Level 1, certificat World Rugby, pentru antrenori

27 octombrie 2019 INTERN

Federatia Romana de Rugby, prin Departamentul de Dezvoltare Moldova Nord, in colaborare cu World Rugby va organiza in data de 30 octombrie 2019, la Iasi, un curs Level 1 certificat World Rugby pentru antrenori. Acesta va avea loc in sala de sedinta a Stadionului Tepro, (str.Ciric 29) Iasi.

Cursul este gratuit si se adreseaza antrenorilor absolventi de studii universitare de specialitate care doresc o specializare in rugby, antrenorilor cu specializarea rugby, dar si profesorilor de educatie fizica si sport din regiunea Moldova Nord. Cursul are o parte teoretica si una practica, obiectivul trasat fiind acela de dezvoltare a abilitatilor si formarea aptitudinilor teoretice si practice.

In cadrul cursului se va pune mult accentul pe partea practica, pe abilitatea fiecaruia de a intra cat mai bine in rolul de antrenor. Participantii vor fi pusi in scenarii de antrenament unde se va insista pe felul in care informatia este tramisa catre grupul de jucatori. De asemenea, o parte importanta a cursului va atinge problemele legate de securitatea jucatorului, prioritara pentru World Rugby.

Persoanele care doresc sa participe trebuie sa completeze cateva teste on-line inainte de sosirea la curs:
1. http://rugbyready.worldrugby.org/index.php
2. https://laws.worldrugby.org/?language=en&language=RO
3. http://passport.worldrugby.org/?language=en&language=RO
4. https://coaching.worldrugby.org/index.php?page=161

Lectorii cursului vor fi educatorii certificați World Rugby, Ciprian Popa si Gabriela Surmei-Balan.

Inscrierile se fac pe baza unui email de confirmare a participarii la adresa bogdan.budisteanu@frr.ro pana pe 29 octombrie si trimiterea pana la momentului inceperii cursului a certificatelor World Rugby.

Pentru o mai buna desfasurare a acestuia, participantii sunt rugati sa vina in echipament sportiv.

La final, participantii care intrunesc competentele necesare corespunzatoare specificatiilor World Rugby vor primi diplome atestate World Rugby

477 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response