Wednesday 21st April 2021,
Federatia Romana de Rugby

Peste 500 de copii vor participa la Festivalul de rugby tag – “Memorialul Catalin Gabriel Becheanu”

7 noiembrie 2019 RUGBY SCOLAR

Festivalul de rugby-tag, cea mai importanta competitie de acest fel care se adreseaza elevilor, continua in aceasta toamna. Astfel, vineri, 8 noiembrie, de la ora 10:00, pe Stadionul de rugby Ghencea din Bucuresti va avea loc o noua editie a Festivalului. Competitia care reuneste elevi din ciclul primar, gimnazial si liceal, va aduna la start 56 de echipe provenind de la 28 de scoli.

Incepand din acest an, editia de toamna a acestui Festival de rugby tag se va numi Rugby Tag – MEMORIALUL “CĂTĂLIN GABRIEL BECHEANU”

“Cătălin, a fost elevul meu la Liceul Teoretic Stefan Odobleja unde i-am fost diriginte, apoi la Liceul Teoretic Ion Barbu. A jucat rugby tag in echipa liceului , a participat la festival încă de la prima ediție.Apoi a făcut trecerea la rugby contact activând că jucător excepțional la Cluburile Flamingo, Steaua și RC Grivita. In urmă cu câteva luni ne-a părăsit, plecând alături de Domnul. Va fi veșnic în inimile noastre”, a declarat profesorul Iulian Rontescu, initiatorul acestui festival.

Catalin Becheanu a inceput rugbyul la varsta de 9 ani, la RC Flamingo, ajungand sa practice acets sport in urma unei selectii facute in scoli. A facut pasul la CSA Steaua, echipa cu care in 2015-2016 a castigat titlul national la U20, dupa care s-a transferat la RC Grivita. Acesta a incetat din viata la doar 21 de ani, in urma unui accident rutier produs in luna august a acestui an.

894 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response