Friday 22nd January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Stagiu de pregatire pentru Selectionata U16 Moldova

8 decembrie 2019 INTERN

Proiectul Federatiei Romane de Rugby implementat la nivel national si finantat de catre Ministerul Tineretului si Sportului, care vizeaza formarea selectionatelor regionale la mai multe categorii de varsta, continua in Moldova Sud. Astfel, intre 3-13 decemnrie, Selectionata U16 se afla intr-un stagiu de pregatire la Galati.

In acest stagiu accentul este pus pe dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor tehnice de baza: jocul fara balon, jocul la sol, jocul inainte si dupa contact, apararea, apararea individuala, apararea colectiva in jurul ruckului. De asemenea in acest stagiu se vor organiza si workshopuri de dezvoltarea personala a jucatorului de rugby, accentul fiind pus pe obținerea cunostintelor de specialitate .

Antrenorii Selectionatei regionale Moldova sunt prof. Popa Eugen , prof. Secuianu Marius Victor si Vlismas Daniel. Staff-ul tehnic a selectionat pentru acest stagiu 26 de jucatori.

Lotul sportivilor convocati pentru acest stagiu:
CSS BARLAD: IRIMIA GEORGE, MOTREA GEORGE

LPS FOCSANI: DUSACOVSCHI FLORIN, DIACONU ANDREI

CSS GURA HUMORULUI: UNGUREANU SEBASTIAN, FILIPCIUC MIRCEA, POPESCU MARIAN, VARVAROI DANIEL, PASCU STEFAN

CSS TECUCI: STAN VLAD, TODERASC ANDREI, URSU NICOLAE, POTIRNICHE GABRIEL, PRESCURA RELU, PAVEL MARIUS, MIHAI PAUL

CSS UNIREA IASI: IRIMITA ANDREI, GOLAESCU ALEXANDRU,  CRETU MIHAI, HORDILA STEFAN, DIMOFTE ALEXANDRU, BURUIANA VLAD, MINZILICA MIHAI, BUTNARU STEFAN

 LTATV GALATI: BLAGA MIHAI, ROGOJINA MARINEL

674 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response