Wednesday 27th January 2021,
Federatia Romana de Rugby

Sprijin pentru Teo! Rugbyul romanesc strange randurile pentru Stejarul Ioan Teodorescu

27 februarie 2020 INTERN

Rugbyul, dincolo de lupta de pe teren, inseamna solidaritate, prietenie si respect, iar valorile si principiile acestui sport deosebit, sunt evidentiate si mai mult in momentele grele, cand familia Ovalului romanesc trebuie sa stranga randurile si sa fie solidara. 

Rugbyul romanesc este alaturi de fostul international Ioan Teodorescu, unul dintre jucatorii reprezentativi ai U Cluj și ai echipei naționale în perioada anilor 2000, în lupta pe care acesta o poartă. De curand, Teo a fost diagnosticat, in urma unor analize medicale, cu tumoare pe colon.

În vârstă de 43 de ani, Teo a jucat în 39 de meciuri pentru România, din 2001 până în 2007, marcând 13 eseuri, un total de 65 de puncte. A participat la două ediții ale Cupei Mondiale, organizate în Australia, respectiv Franța. A debutat pentru Stejari în 2001, într-un meci cu Irlanda, la București, ultima partida disputata în tricoul Romaniei fiind în 2007, un meci cu Italia A. Jucătorul care evolua pe postul de aripa, a fost format la Universitatea Cluj, club unde si-a si desfasurat cea mai mare parte a activitatii sportive. Retragerea din activitatea de sportiv, l-a adus pe Teo în postura de antrenor al echipei de seniori Universitatea Cluj, după care, alături de un alt Stejar, coleg de generație, Cristian Săun, a început să lucreze cu grupele de copii de la CSS Viitorul Cluj.

Impreuna il putem ajuta pe Teo sa treaca peste aceasta incercare, donatiile se pot face in contul de mai jos:

Titular cont:
Teodorescu Ioan
IBAN
RO61 RNCB 0568 0264 6713 0001

BIC
RNCBROBU

2,217 total views, 3 views today

Ti-a placut acest articol? Distribuie-l!

Leave A Response